Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja wypiłem kawe, zjadłem śniadanko i ide se garaż posprzątać bo bajzel jak nie u mnie Fantastic do kiedy jesteś w polsce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a będę budował nowy rynek :gwizdanie: pozbruk na lazarskim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a będę budował nowy rynek :gwizdanie: pozbruk na lazarskim?? na całym mieście i okolicach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam poeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 oż kurde gdzieś Ty się ukrywała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a Wy co porabiacie na początku tygodnia ja pije kawe w pocie czola co tak późno dzisiaj tu zawitałeś bo pozniej wstalem... i przed praca bylem cos zalatwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 oż kurde gdzieś Ty się ukrywała a tu i tama co stęskniłeś się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nie ma czasu na tęsknoty też mam mnóstwo robory i innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Fantastic do kiedy jesteś w polsce ?? Narazie jestem - cały czas czekam na telefon i wtedy w ciągu 2 dni już mnie nie będzie. ostatecznie w najgorszym przypadku 1 czerwca pojade a 30 cerwca wracam i wakacje 2 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Fantastic do kiedy jesteś w polsce ?? Narazie jestem - cały czas czekam na telefon i wtedy w ciągu 2 dni już mnie nie będzie. ostatecznie w najgorszym przypadku 1 czerwca pojade a 30 cerwca wracam i wakacje 2 miechy a na zlot letni w Pile jedziesz sam czy z kimś ...i czy Marzenka jedzie też ....bo nie wpisaliśmy jej na liste ale nic straconego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dobry dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzień dobry 3 bobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzień dobry 3 bobry a znają 1000 bitów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzień dobry 3 bobry a znają 1000 bitów? te od Nikusia to znają po 5tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dzień dobry 3 bobry a znają 1000 bitów? te od Nikusia to znają po 5tys rispekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jakich bitow? [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 11:10_________________________________________________dobra, jade popracowac... do pozniej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witajcie Wojtek i Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witajcie Wojtek i Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi