nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 i co jest tu znaczy dzieję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 heja , paluszki z lajkonika to są pyszka jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 heja , paluszki z lajkonika to są pyszka jednak no ja tez uwielbiam :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 właśnie zakupiłem otrivin i walczę z alergią hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 właśnie zakupiłem otrivin i walczę z alergią hyhy ja też mam masakre ....oczy mnie tak swędzą że wytrzymać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 :wallbash: rozjebał bratu B8 Tirem, ale się wkurwiłem, nawet 15tys nie przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 znaczy się brat rozjebał B8 tirem czy jak ?? Bartek spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tir rozwalił B8 Bartka brachola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no to hujnia , współczuję , jaki motor miała b8?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no to hujnia , współczuję , jaki motor miała b8?? 1,8 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no to hujnia , współczuję , jaki motor miała b8?? 160KM jade po nią do Lublina bo brat chce naprawiać a AP w Poznaniu i już na jutro w serwisie jestem umówiony. zderzak błotnik, klapa w drobny mak ale da się jechać wiec powoli dojadę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 miejmy nadziej ze nic sie niestało bratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 miejmy nadziej ze nic sie niestało bratu poza uszczerbkiem psychicznym nic mu nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a myślałem ,że na kasację idzie , dobrze ,że tylko tyle, z bratem wszystko ok.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a myślałem ,że na kasację idzie , dobrze ,że tylko tyle, z bratem wszystko ok.?? na szczescie nie na kasacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 to nieciekawie Bartek ...współczuję bratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witajcie poeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 o, kiepska sprawa z autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi