nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Madaska już raczej dzisiaj nie będzie, karę ma- brak dostepu do kompa :> a co zupa była za słona zupa? on tylko pierogi umie podgrzac :polew: i frytki przypalić :decayed: nie nie... przypalic to on lubi wode na herbate... ostatnio sie chwalil :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:14_________________________________________________ zgadnijcie co dziś mieliśmy na obiad?? pierogi? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a co wy się tak nabijacie z madasa? to bardzo porządny i poukladany chłop [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:11_________________________________________________zgadnijcie co dziś mieliśmy na obiad?? frytki albo pierogi porządny madasek ale akurat wypadła jego kolej na szydere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zgadłeś fantasic, pierogi z kapustą i grzybami a do tego smażona cebulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zgadłeś fantasic, pierogi z kapustą i grzybami a do tego smażona cebulka czytam w myślach , taki mały zwyrodnialec ze mnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dobry wieczór, mam nadzieję, że macie taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dobry wieczór, mam nadzieję, że macie taki taki średni mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja w imieniu męża mówię dobranoc i przyjemnych czy też miłych snów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tez juz spadam do wyrka... do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja w imieniu męża mówię dobranoc i przyjemnych czy też miłych snów Weronika teraz się mówi stosunkowo udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Panowie szukamy pewnego parkingu w poblizu lotniska.Mowa o strzezonym i w miare przystepnym cenowo bo to kilka czy kilkanascie dni.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 też zaraz musze do morfeusza Zagadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Przed samym lotniskiem czyli ok 400 m przed zjazdem po prawej stronie jest duży parking strzeżony za cenę dużo niższą niż parking samego lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Panowie szukamy pewnego parkingu w poblizu lotniska.Mowa o strzezonym i w miare przystepnym cenowo bo to kilka czy kilkanascie dni.Pzdr jutro pewnie ci chłopaki odpiszą , ja się nie wypowiadam bo nie znam okolić łąwicy za bardzo [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:41_________________________________________________niema nikogo to dymam spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Panowie szukamy pewnego parkingu w poblizu lotniska.Mowa o strzezonym i w miare przystepnym cenowo bo to kilka czy kilkanascie dni.Pzdr jutro pewnie ci chłopaki odpiszą , ja się nie wypowiadam bo nie znam okolić łąwicy za bardzo [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:41_________________________________________________niema nikogo to dymam spać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dobry wieczor, czy tam dzien dorby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakke Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zawsze musi być pierwszy raz, a że mam nowy nabytek to pisałbym się na cokolwiek Rozumiem że w niedziele 10.05? Czy przewidujecie coś wcześniej? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siemka Zawsze musi być pierwszy raz, a że mam nowy nabytek to pisałbym się na cokolwiek Rozumiem że w niedziele 10.05? Czy przewidujecie coś wcześniej? pozdrawiam chyba dopiero 10 maja, bo w majówkę to ciężko samochodem jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dzien dobry witaj nikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siemka Musa :> co slychac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi