Musashi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siemka Musa :> co slychac? a spokojnie, kiedy robimy xenony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dzisiaj zadzwonie i sie zapytam kiedy jest na popoludniu w pracy... jesli w tym tyg to kiedy Ci najbardziej pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no to hujnia , współczuję , jaki motor miała b8?? 160KM jade po nią do Lublina bo brat chce naprawiać a AP w Poznaniu i już na jutro w serwisie jestem umówiony. zderzak błotnik, klapa w drobny mak ale da się jechać wiec powoli dojadę, uwaga na chlodnice oraz uklad klimatyzacji, z reguly nie przezywaja tego typu zdarzen. masz foty?[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________ dzisiaj zadzwonie i sie zapytam kiedy jest na popoludniu w pracy... jesli w tym tyg to kiedy Ci najbardziej pasuje? nie piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie szukamy pewnego parkingu w poblizu lotniska.Mowa o strzezonym i w miare przystepnym cenowo bo to kilka czy kilkanascie dni.Pzdr jutro pewnie ci chłopaki odpiszą , ja się nie wypowiadam bo nie znam okolić łąwicy za bardzo [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:41_________________________________________________niema nikogo to dymam spać :gwizdanie: dobry wieczor, czy tam dzien dorby widziałem was towarzysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Marcin - w tym tygodniu jest na popoludnie w pracy takze mozemy jechac... z szarpakami nie bedzie problemu mam mu potwierdzic kiedy przyjade wiec pytanie do Ciebie kiedy Ci najbardziej pasuje? dzisiaj? jutro? w czwartek? a najlepiej zadzwon albo pusc sygnal to ja zadzwonie bo mam jeszcze jedna sprawe do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 doberek poeci :hi: :hi: co tam słychac ciekawego czy nowego :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dobrojeutro M ja się w maju do U bardzo ładnie muszę uśmiechnąć w kilku sprawach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam co tam słychać AZUNIA ? Marzena sie pytałą czemu nie wchodzisz - chciała z tobą pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 w koncu po pracy zasluzony relaks przy zimnym piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dobry - ja już po trasie z Lublina, auto odstawione do serwisu, nie jest źle ale geometria do roboty bo rzuca tyłem auta i trzesie w środku, strzał był w tylne koło i błotnik - zaraz wrzuce fotki[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:05_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 lampa i drzwi całe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mocno jakos nie jest ale widac ze po zawieszeniu dostal polecam zmierzenie plyty podlogowej i przy odbiorze wydruk do wgladu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mocno jakos nie jest ale widac ze po zawieszeniu dostal polecam zmierzenie plyty podlogowej i przy odbiorze wydruk do wgladu... wszystko będzie sprawdzone bo i tak za to będzie płacone z OC sprawcy więc wstępnie w AP wycenili naprawę na 20tys pln, nowa felga na 100%, może i opona ale to sprawdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 jak kilkudziesiecio tonowka przyje*ala w zawieszenie to na bank amor i albo belka albo wahacze dostaly... nie mowiac juz o podluznicy ktora mogla sie minimalnie tez przesunac... badanie plyty to podstawa przy takim aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam kolegów i koleżanki właśnie wróciłem z długiej podróży .... i tak Was lubliu że się postanowiłem przywitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam kolegów i koleżanki właśnie wróciłem z długiej podróży .... i tak Was lubliu że się postanowiłem przywitac witamy szanownego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mów mi Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi