nike21 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Dobry dobry jak zdrowko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 kurfa zaczynam się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witajcie kurfa zaczynam się martwić a o co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 o życie w wątku poznanskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Trochę podupadł może dlatego że ciepło się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Trochę podupadł może dlatego że ciepło się zrobiło dzisiaj zimno i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 przegonili krakowiaków i się znudziło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 pozdrowionka od Kuredu i ode mnie oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 pozdrowionka od Kuredu i ode mnie oczywiscie o czymś nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 kilka osób choruje i może dlatego [br]Dopisany: 05 Maj 2009, 20:36_________________________________________________ pozdrowionka od Kuredu i ode mnie oczywiscie a Wy pewnie znowu na wódeczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 A ty jak się czujesz ? :gwizdanie: Siedzisz już w fotelu czy z laptopem na tronie w łazience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ja chwilkę posiedzę i mam zgona więc nie piszę za dużo .... jeszcze takiej dziwnej grypy to ja nie miałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a Wy pewnie znowu na wódeczce ogladamy "adrenaline" I i II :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a Wy pewnie znowu na wódeczce ogladamy "adrenaline" I i II :gwizdanie: pamiętam ...coś mówiłeś u Pawła ....pozdrów Bartka i wszystkich którzy tam są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 siemka wpadłem sie przywitać bo jestem padnięty bo ten tydzień zasuwam po 12 godzin dziennie pozdro dla wszystkich :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 siemka wpadłem sie przywitać bo jestem padnięty bo ten tydzień zasuwam po 12 godzin dziennie pozdro dla wszystkich :good: siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 siemka wpadłem sie przywitać bo jestem padnięty bo ten tydzień zasuwam po 12 godzin dziennie pozdro dla wszystkich :good: ja tez wlasnie wpadlem sie przywitac wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 to mła sie przywita teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tutaj ostatnio kazdy sie wita albo zegna... nic wiecej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A powitać ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi