Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ktoś coś pije dzisiaj , ja właśnie mam polanego drina smirnoff+ orange juice z lodem hyhy , zaczyna się delegacja kurfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja nie musze gonic bo zawsze sie znajdzie jakas chetna do pomocy hmm i tak sie zastanawiam czy nie zaczelas tematu kuleczek wlasnie z powodu jakichs wewnetrznych brakow... ale w ogole widze ze juz sama ze soba piszesz to jak wroce to mi opowiesz jak bylo ok? [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 17:52_________________________________________________ ktoś coś pije dzisiaj , ja właśnie mam polanego drina smirnoff+ orange juice z lodem hyhy , zaczyna się delegacja kurfa tylko zes mi smaku narobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja nie musze gonic bo zawsze sie znajdzie jakas chetna do pomocy hmm i tak sie zastanawiam czy nie zaczelas tematu kuleczek wlasnie z powodu jakichs wewnetrznych brakow... ale w ogole widze ze juz sama ze soba piszesz to jak wroce to mi opowiesz jak bylo ok? [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 17:52_________________________________________________ ktoś coś pije dzisiaj , ja właśnie mam polanego drina smirnoff+ orange juice z lodem hyhy , zaczyna się delegacja kurfa tylko zes mi smaku narobil nie mam żadnych braków!!! mam aż nadmiar!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiesz??? czy dużymi literami napisać? :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja nie musze gonic bo zawsze sie znajdzie jakas chetna do pomocy hmm i tak sie zastanawiam czy nie zaczelas tematu kuleczek wlasnie z powodu jakichs wewnetrznych brakow... ale w ogole widze ze juz sama ze soba piszesz to jak wroce to mi opowiesz jak bylo ok? [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 17:52_________________________________________________ ktoś coś pije dzisiaj , ja właśnie mam polanego drina smirnoff+ orange juice z lodem hyhy , zaczyna się delegacja kurfa tylko zes mi smaku narobil nie mam żadnych braków!!! mam aż nadmiar!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiesz??? czy dużymi literami napisać? :tongue4: uuu... widze ze cisnienie sie lekko podnioslo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ja nie musze gonic bo zawsze sie znajdzie jakas chetna do pomocy hmm i tak sie zastanawiam czy nie zaczelas tematu kuleczek wlasnie z powodu jakichs wewnetrznych brakow... ale w ogole widze ze juz sama ze soba piszesz to jak wroce to mi opowiesz jak bylo ok? [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 17:52_________________________________________________ ktoś coś pije dzisiaj , ja właśnie mam polanego drina smirnoff+ orange juice z lodem hyhy , zaczyna się delegacja kurfa tylko zes mi smaku narobil nie mam żadnych braków!!! mam aż nadmiar!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiesz??? czy dużymi literami napisać? :tongue4: uuu... widze ze cisnienie sie lekko podnioslo :gwizdanie: moje ciśnienie jest jaknajbardziej ok ! czaisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nadmiar----sexu nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nadmiar----sexu nigdy za wiele mówie Ci -lepszej diety nie ma !! za chwile będe przezroczysta :polew: a niezdzierajki pewnie zazdrości bo mu brakuje pewnie tej przyjemności :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nadmiar----sexu nigdy za wiele mówie Ci -lepszej diety nie ma !! za chwile będe przezroczysta :polew: a niezdzierajki pewnie zazdrości bo mu brakuje pewnie tej przyjemności :polew: a nie wiesz ze pies ktory duzo szczeka nie gryzie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nieździerajki :polew:----czymże Nikuś zasłużył sobie na taką ksywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nadmiar----sexu nigdy za wiele mówie Ci -lepszej diety nie ma !! za chwile będe przezroczysta :polew: a niezdzierajki pewnie zazdrości bo mu brakuje pewnie tej przyjemności :polew: a nie wiesz ze pies ktory duzo szczeka nie gryzie? :gwizdanie: ja nie szczekam ale napewno gryze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a coś Ty taka agresywna , BDSM preferujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dzieńdoberek paniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a coś Ty taka agresywna , BDSM preferujesz ?? nocami zaklada maske kotka i wyciaga pejcz z pod lozka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dzieńdoberek paniska siemasz Młodzik , jesteś jutro na kulkach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dzieńdoberek paniska siema wiesz o spocie jutro o 19 w plazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dzieńdoberek paniska a Ty co pojawił się i znikł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Młody jest tzw. ''cichy spamer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dzieńdoberek paniska a Ty co pojawił się i znikł :gwizdanie: wciąż jestem ale trochę zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 dzieńdoberek paniska a Ty co pojawił się i znikł :gwizdanie: wciąż jestem ale trochę zajęty zwolnij bo krew z nosa Ci poleci :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Młody jest tzw. ''cichy spamer" w sobote biorę udział w konferencji studenckiej i muszę napisać referat oraz wykuć go na blachę żeby nie zrobić sobie siary przed kamerami i pełną aulą gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi