Pawel_Poznan Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 cosik tam mam ale tak naprawde zaczne szukac jak sprzedam :> mam nadzieje ze tez audi
Pawel_Poznan Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 A6? naprawde jeszcze niewiem zobaczymy co sie trafi
kuredu Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 witam kolegów sio mi na spacer no już Cie nie widze
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 witam kolegów sio mi na spacer no już Cie nie widze zaraz lecimy tylko żonka sprząta ... a ja jej trochę pomagałem :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 a ja chyba zaraz tez spadam na sloneczko :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Maj 2009, 10:45_________________________________________________jak tam Bartku poszedl zonce egzamin?
Adas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8626497 mozna brac :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 gdzie lecicie na te spacerki my to dookoła komina ...może do Pajo wskoczymy a potem do Faktory ....się zobaczy jak coś możecie wlecieć .... zresztą każdy może kto chce jestśta miłe widziani ....
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 wlasnie Pawel... dlaczego wystawiles auto na allegro a nie na otomoto? nie zaplacilbys prowizji od sprzedazy...[br]Dopisany: 09 Maj 2009, 10:51_________________________________________________ gdzie lecicie na te spacerki my to dookoła komina ...może do Pajo wskoczymy a potem do Faktory ....się zobaczy jak coś możecie wlecieć .... zresztą każdy może kto chce jestśta miłe widziani .... wczoraj i przedwczoraj bylem w PAJO sluzbowo... w KredytBanku
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 wczoraj mnie nie było od rana w chacie ...ale na drugi raz dawaj znać to to spikniemy się na kawkę
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 wczoraj mnie nie było od rana w chacie ...ale na drugi raz dawaj znać to to spikniemy się na kawkę chcialem sie odezwac ale czasu nawet pol godzinki nie mialem nastepnym razem jak bede w poblizu to zadzwonie
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 pewnie że tak .... kurcze ale piękna pogoda .... aż miło się będzie spacerowało ...
nike21 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 kurcze ale piękna pogoda .... no wlasnie... nie chce mi sie w chacie siedziec i nie wiem co robic
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 kurcze ale piękna pogoda .... no wlasnie... nie chce mi sie w chacie siedziec i nie wiem co robic weź laskę jakąś i na piknik śmigaj
Madas Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 a ja siedze sam w domu, paula na uczelni to na spacer się wybieraj śmiało ...ładna pogoda ...
kuredu Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 a ja siedze sam w domu, paula na uczelni to na spacer się wybieraj śmiało ...ładna pogoda ... ta kuzwa sam bede spacerowal
Rekomendowane odpowiedzi