kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja nie spadam ja lece tylko nie zalec za daleko do Zaka
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja nie spadam ja lece tylko nie zalec za daleko do Zaka dwa razy mi nie mow :naughty:
kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś????
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? nie raczej nie... ja jutro o 6 wstaje :gwizdanie:
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? a to przepraszam pomyliłem forum
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? no wlasnie nie wiem o co chodzi wypijesz piwo z kolega to od razu ze balowanko... gadasz jak moja stara
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? a to przepraszam pomyliłem forum no wlasnie, slyszalem ze Ty jestes z .eu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 00:04_________________________________________________ że co ...że niby ja gadam jak Twoja mamcia a tak se napisalem... od niej tez non stop slysze ze tylko chleje i baluje i nic nie robie :mysli:
kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? no wlasnie nie wiem o co chodzi wypijesz piwo z kolega to od razu ze balowanko... gadasz jak moja stara piwo - czy 6piw 3 teqile, 4 x50ml czystej, 2mohito i 4 jegamaistry bez różnicy
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? no wlasnie nie wiem o co chodzi wypijesz piwo z kolega to od razu ze balowanko... gadasz jak moja stara piwo - czy 6piw 3 teqile, 4 x50ml czystej, 2mohito i 4 jegamaistry bez różnicy ciekawe jak Tys to wszystko spamietal? chyba ze Paula Ci rano przypomniala :naughty:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 00:07_________________________________________________ no tak z europejskiej uni Madas europejczyk... prosze prosze :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 co Wy znou dzisiaj balowanko ?? no co Ty - my i balowanko pierwsze słyszę a Ty Nikuś???? no wlasnie nie wiem o co chodzi wypijesz piwo z kolega to od razu ze balowanko... gadasz jak moja stara piwo - czy 6piw 3 teqile, 4 x50ml czystej, 2mohito i 4 jegamaistry bez różnicy ciekawe jak Tys to wszystko spamietal? chyba ze Paula Ci rano przypomniala :naughty: szczerze to z pierwszego dnia nie pamiętam dokładnie ile wypiliśmy(tak mniej więcej) ale z drugiego już tak
nike21 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 przecież Pauli nie było przez cały czaas ciekawe skad Ty to wiesz? Bartek slyszysz?
kuredu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 przecież Pauli nie było przez cały czaas pierwszego dnia do 11 w nocy a drugiego do końca byla
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Nikuś można powiedzieć że ja Unie europejską zakładałem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi