Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 latają gdzieś pewnie po mieście na laski polukać ...ja sam niedawno wróciłem :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 latają gdzieś pewnie po mieście na laski polukać ...ja sam niedawno wróciłem :gwizdanie: ja dzisiaj miałem kilka telefonów od pewnej Pani Ani z Poldróg Ostrów ale ma mega sexi głosik masssakra , zaprosiła mnie z kierasem na kawkę do siebie
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oby nie okazało się że jest total brzydal ....znałem kiedyś taka laskę która głos przez fon miała miazga a na żywo jak zobaczyłem ją na targach to prawie się obaliłem taka była straszna ....[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 17:18_________________________________________________ doberek jak leci ziomki? oż kurde kto tu zawtał
Iverson Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 doberek jak leci ziomki? jakieś święto mamy dzisiaj ,że Wielki wojownik M zawitał??!!
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 normalnie muszę ksero strony zrobić na pamiątkę
nike21 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ja juz po pracy sacze zimny browar ale mialem dzisiaj zapierdal... jestem wyje*any jak kon po westernie [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 17:23_________________________________________________ normalnie muszę ksero strony zrobić na pamiątkę zrzut ekranu bedzie prosciej niz z lapkiem na ksero leciec :naughty:
Iverson Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 M przywitał się ,zamknie parę wątków , wyśle kilka PW z akcją ''przygarnij kropka'' i znowu zniknie na 2 tyg , ten to ma zycie , a tu człowiek musi harować na forum
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 M przywitał się ,zamknie parę wątków , wyśle kilka PW z akcją ''przygarnij kropka'' i znowu zniknie na 2 tyg , ten to ma zycie , a tu człowiek musi harować na forum no normalnie święta racja :polew:
nike21 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 skąd mam zrzucić ten ekran ? z balkonu ? jak masz przyciski "delete, home, end, page up i page down" to nad nimi masz przycisk "prt scr" nacisnij to co chcesz zapamietac i wklej w painta
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 znam znam a na ksero chciales leciec no nadal chcę lecieć ale po ksero bo nie chce mi się lapka wyłączać ...
nike21 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 znam znam a na ksero chciales leciec no nadal chcę lecieć ale po ksero bo nie chce mi się lapka wyłączać ... bateria nie wytrzyma?
Musashi Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 M przywitał się ,zamknie parę wątków , wyśle kilka PW z akcją ''przygarnij kropka" jacys chetni?
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 znam znam a na ksero chciales leciec no nadal chcę lecieć ale po ksero bo nie chce mi się lapka wyłączać ... bateria nie wytrzyma? jaka bateria
Rekomendowane odpowiedzi