Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 i juz jest 5 osob jeszcze jedna i mozna kwalifikacje z wyscigiem zrobic :naughty: już nie mogę się doczekać
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 i juz jest 5 osob jeszcze jedna i mozna kwalifikacje z wyscigiem zrobic :naughty: już nie mogę się doczekać ja też :kox:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja jakby co to mam 2 dodatkowe osoby dostepne w kazdej chwili w razie jak bedzie za duzo na jeden wyscig a za malo na dwa to sie ich wezmie co by dwie tury zrobic
Młodzik Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no Mlodzik mam nadzieję że mnie nie porobisz musicie mi dać fory jako początkującemu
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no Mlodzik mam nadzieję że mnie nie porobisz musicie mi dać fory jako początkującemu wage zrzuć podobno lepiej gokart idzie
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no Mlodzik mam nadzieję że mnie nie porobisz musicie mi dać fory jako początkującemu przecie ja też początkujący jestem
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no Mlodzik mam nadzieję że mnie nie porobisz musicie mi dać fory jako początkującemu przecie ja też początkujący jestem no i ja
Młodzik Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no Mlodzik mam nadzieję że mnie nie porobisz musicie mi dać fory jako początkującemu przecie ja też początkujący jestem ale Ty przynajmniej już jeździłeś
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Młodzik jazdą to bym Madasa poruszania się po torze nie nazwał to było ślimaczenie
Młodzik Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Młodzik jazdą to bym Madasa poruszania się po torze nie nazwał to było ślimaczenie ja sie nienabijam bo okaże sie jeszcze że będe wolniejszy i co wtedy? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Młodzik jazdą to bym Madasa poruszania się po torze nie nazwał to było ślimaczenie ja sie nienabijam bo okaże sie jeszcze że będe wolniejszy i co wtedy? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bedziemy sie śmiać z Ciebie
Młodzik Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Młodzik jazdą to bym Madasa poruszania się po torze nie nazwał to było ślimaczenie ja sie nienabijam bo okaże sie jeszcze że będe wolniejszy i co wtedy? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bedziemy sie śmiać z Ciebie no uważaj bo sie okaże że lepszy od ciebie będę :polew:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Młodzik jazdą to bym Madasa poruszania się po torze nie nazwał to było ślimaczenie ja sie nienabijam bo okaże sie jeszcze że będe wolniejszy i co wtedy? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bedziemy sie śmiać z Ciebie no uważaj bo sie okaże że lepszy od ciebie będę :polew: to bedziemy sie smiac ze mnie
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 to bedziemy sie smiac ze mnie ok ale wolałbym z Was :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja też wolałbym z Was a ja z was i tak będę bo jak nie z powodu że przegraliście to z powodu, że cieszycie sie że wygraliście z kolesiem który jedzie pierwszy raz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi