nike21 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a Ty gdzie sie podziewasz chopie .... obecnie w obozie pracy
kuredu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a upiłem się wczoraj tak że nie pamiętam jak spać poszedłem ale łóżko rozłożyliśmy bez problemów
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurcze usuneli moj watek o sprezynach paciemu?
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurcze usuneli moj watek o sprezynach paciemu? bez konkretnego powodu, Cuber mi napisal miedzy innymi "Prosimy o stosowanie się do Regulaminu Forum.", moze juz kiedys bylo cos podobnego.. cholera wie
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurcze usuneli moj watek o sprezynach paciemu? bez konkretnego powodu, Cuber mi napisal miedzy innymi "Prosimy o stosowanie się do Regulaminu Forum.", moze juz kiedys bylo cos podobnego.. cholera wie jak cholera wie, to ok a Vario Ci nie doradzi?
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Adaś nikt Cię nie lubi i tak się dziwię ,że Twoich postów na poznańskich nikt nie kasuje
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurcze usuneli moj watek o sprezynach paciemu? bez konkretnego powodu, Cuber mi napisal miedzy innymi "Prosimy o stosowanie się do Regulaminu Forum.", moze juz kiedys bylo cos podobnego.. cholera wie jak cholera wie, to ok a Vario Ci nie doradzi? Vario to by mi wlozyl street dampera a ja chcialbym same sprezynki, pytalem w deinie i w eibachu to nie maja dla mojej B7 sprezyn [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 13:54_________________________________________________ Adaś nikt Cię nie lubi i tak się dziwię ,że Twoich postów na poznańskich nikt nie kasuje
nike21 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Adas Twoj watek jest w koszu... pewnie byl juz jakis watek o sprezynach do B7 a Ty Nikuś jak się trzymałeś ja wczoraj film i 3 piwka na Grunwaldzie
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a zwykłego 1BV np nie szukałeś? wiem ze jest w koszu :gwizdanie: mow do Mnie 1BV Ja jestem zielony :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a zwykłego 1BV np nie szukałeś? wiem ze jest w koszu :gwizdanie: mow do Mnie 1BV Ja jestem zielony :gwizdanie: od S-lina ori
Młodzik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a zwykłego 1BV np nie szukałeś? wiem ze jest w koszu :gwizdanie: mow do Mnie 1BV Ja jestem zielony :gwizdanie: od S-lina ori ja mam u siebie 1BE (S-line tylko że B5) i moim zdaniem to jest najlepsze co może być, bo niżej to już tracisz dużo na komforcie a wyżej to szkoda obniżać
Rekomendowane odpowiedzi