kuredu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 w takim żeby rywalizować hmm... ja jade dla zabawy i zeby fajnie spedzic czas... wiadomo ze kazdy chce jak najlepsze czasy wykrecac itd ale jesli sie nie uda byc w czolowce to nie bede sie tym martwil ale zdrowo rywalizować a nie jak debile szczerze powiem że gdy przegram będę smutny ale nie zły
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wszystko fajnie z tymi gokartami , tylko czego to takie drogie massakra
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 a Jaki koszt jest tego ORI s-line? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 17:27_________________________________________________ wszystko fajnie z tymi gokartami , tylko czego to takie drogie massakra ile te gokarty ? :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 uważam że za tak przygotowane zawody - kombinezon, tor, kwalifikacje, wyniki, wydruki to jest adekwatna cena
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 już mi ktoś zmniejszył podpis , to jakiś absurd z tym jest , płacę wymagam a nie [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 17:28_________________________________________________ uważam że za tak przygotowane zawody - kombinezon, tor, kwalifikacje, wyniki, wydruki to jest adekwatna cena 60 zł za kilkanaście minut - proszę Cię
kuredu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 już mi ktoś zmniejszył podpis , to jakiś absurd z tym jest , płacę wymagam a nie [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 17:28_________________________________________________ uważam że za tak przygotowane zawody - kombinezon, tor, kwalifikacje, wyniki, wydruki to jest adekwatna cena 60 zł za kilkanaście minut - proszę Cię 54pln za 24minuty pod tesco za 8 minut płacisz 25-30pln za gówniane gokarty i kiepski tor
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 54pln za 24minuty połowa tej ceny byłoby ok
Madas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 nic się nie wykruszyła tylko po towar znowu byłem [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 19:44_________________________________________________ a kiedy jedziecie nastepny raz ? ja to nawet dzisiaj mógłbym :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 nic się nie wykruszyła tylko po towar znowu byłem [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 19:44_________________________________________________ a kiedy jedziecie nastepny raz ? ja to nawet dzisiaj mógłbym :gwizdanie: to za 10 minut na miejscu ?
Madas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 ok ja zdążę mam autostradą z 10 min właśnie
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Adas a jakby za tydzien w poniedzialek te gokarty ? co myslicie ? [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 19:57_________________________________________________Ja nigdy nie jezdzilem, sprobowalbym
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Roztargniony - nie możesz odróżnić czyjegoś pierdnięcia od swojego Zaczepny - pierdzisz zawsze głośniej niż inni Beztroski - pierdzisz w kościele Dziecinny - pierdzisz, a potem się śmiejesz Sprytny - pierdzisz i kaszlesz w tym samym czasie Zarozumiały - myślisz, że zawsze można pierdnąć głośniej Przyjacielski - wąchasz czyjeś pierdnięcia i mówisz im, co zjedli Okrutny - pierdzisz w łóżku i nakrywasz głowę żony kołdrą Nieuczciwy - pierdzisz i zwalasz na psa Zawiedziony - pierdzisz niesmrodliwie Głupi - uwielbiasz czyjeś pierdnięcia i na dodatek myślisz, że to twoje własne Nierozsądny - wstrzymujesz pierdnięcia godzinami Malkontent - narzekasz, że ludzie pierdzą w towarzystwie, ale gdy sam to robisz, dajesz długie i nieciekawe wyjaśnienia, używając zawiłej terminologii medycznej Masochista - pierdzisz w wannie i próbujesz przegryźć bąbelki Wstydliwy - czerwienisz sie po każdym pierdnięciu Nieszczęśliwy - nie możesz pierdnąć Umuzykalniony - pierdzisz na każdą nutę Nerwowy - wstrzymujesz pierdnięcia w połowie Dumny - myślisz, że twoje pierdnięcia są wyjątkowo przyjemne dla otoczenia Sadysta - pierdnąwszy w łóżku, poprawiasz sobie kołdrę Naukowiec - pierdzisz do butelek i szczelnie je zakorkowujesz Niechlujny - masz obesrane majtki po każdym pierdnięciu Wrażliwy - pierdzisz i potem płaczesz [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 20:20_________________________________________________Z ostatniej chwili: Kolumbijscy dealerzy narkotyków są przerażeni szerzącym się wśród nastolatków alkoholizmem
Adas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 u Mnie w miasteczku ostatnio jeden lepek kupil sobie nowe S8, nawet fajne :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 u Mnie w miasteczku ostatnio jeden lepek kupil sobie nowe S8, nawet fajne :gwizdanie: co Ty gadasz... [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 20:44_________________________________________________ostatni już dziś : Przychodzi Jasiek do spowiedzi: - Proszę księdza uprawiałem seks oralny. - Ojj ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć! - Może z Kryśką od Nowaków? - Nie - A może z Kaśką od Kowali? - Nie - Powiedz gówniarzu bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę proszę księdza. - To może z Zośką od Graboszy? - Nie - To wyjdź, nie dostaniesz rozgrzeszenia! Wychodzi chłopak z kościoła - czekają na niego kumple: - I co? Dostaleś rozgrzeszenie? - Nie. Ale mam parę namiarów.
Rekomendowane odpowiedzi