nike21 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja wlasnie wcinam pyszny deser lodowy i pije zimne piwko :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ooo Wojtek zawitał kope lat nie przesadzaj... co najwyżej tuzin
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jestem upiekło mi sie dziś i miałem tylko odkamienianie bo było kilka nagłych przyadków wieć oddałem swoje miejsce i przełożyłem leczenie na piatek za tydzień
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nikuś się z jakimiś laskami po mieście wozi :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jestem upiekło mi sie dziś i miałem tylko odkamienianie bo było kilka nagłych przyadków wieć oddałem swoje miejsce i przełożyłem leczenie na piatek za tydzień no ale może Cię boleć :gwizdanie: dobry wieczor dobry dobry .....
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 dobry wieczor wszystko co dobre dopiero przed nami :gwizdanie: mam nadzieje
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nikuś się z jakimiś laskami po mieście wozi :gwizdanie: skąd wiesz ?
kuredu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nikuś się z jakimiś laskami po mieście wozi :gwizdanie: skąd wiesz ? a bo go spotkałem na ogrodach na krzyżówce
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nikuś się z jakimiś laskami po mieście wozi :gwizdanie: skąd wiesz ? mało ważne skąd, jakie laski lepiej mów...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nikuś się z jakimiś laskami po mieście wozi :gwizdanie: skąd wiesz ? mało ważne skąd, jakie laski lepiej mów... TY TY masz żonę od 5 lat gogusiu
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nikuś się z jakimiś laskami po mieście wozi :gwizdanie: skąd wiesz ? mało ważne skąd, jakie laski lepiej mów... TY TY masz żonę od 5 lat gogusiu TY TY łatwo w bajki wierzysz
Rekomendowane odpowiedzi