nike21 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 coś się dobrego przyszykuje jak taki głodny jesteś :naughty:
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 chłopaki zmaiana planów - musze do ślesina skoczyć na chwile ja wpadnę do Was na godzinkę to jakieś żarko zrób dobre
Piechol Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 a ja mam gryyla zaraz ojj zjadlbym sobie karkoweczke albo polska z grilla - PYSZKA :kox: a ja właśnie mam ze 2kg karkówy chłopaki zmaiana planów - musze do ślesina skoczyć na chwile tylko nie to...
nike21 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 a ja mam gryyla zaraz ojj zjadlbym sobie karkoweczke albo polska z grilla - PYSZKA :kox: a ja właśnie mam ze 2kg karkówy chłopaki zmaiana planów - musze do ślesina skoczyć na chwile to podskocz po mnie i lecimy, znam droge :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 a ja mam gryyla zaraz ojj zjadlbym sobie karkoweczke albo polska z grilla - PYSZKA :kox: a ja właśnie mam ze 2kg karkówy chłopaki zmaiana planów - musze do ślesina skoczyć na chwile tylko nie to... 1kg mi starczy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ooo następny ...darmozjady ... Wojtek Ty uważaj :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 to ja biore drugie kilo :gwizdanie: to ja idę jeść , narka
kuredu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wojtek skocz do sklepu bo na grilla już nic nie masz [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:47_________________________________________________ ooo następny ...darmozjady ... Wojtek Ty uważaj :gwizdanie: a Ty to co - wszystkie kawy mi wypiłeś ;(
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wojtek skocz do sklepu bo na grilla już nic nie masz a nie mówiłem że jesteście darmozjady :polew: :polew:
Piechol Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wojtek skocz do sklepu bo na grilla już nic nie masz chyba jednak zdążę przed Wami
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 a Ty to co - wszystkie kawy mi wypiłeś ;( ostatnio już nie piłem bo głupio mi było [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:48_________________________________________________ nie darmozjady... piwo przywieziemy jedno piwo na tyle osób
nike21 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wojtek skocz do sklepu bo na grilla już nic nie masz chyba jednak zdążę przed Wami no nie wiem... ja mam teleport i zjawie sie zaraz kolo Twojego grilla :naughty: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 dlatego dziś kawy w menu nie ma bo kryzys idzie - taka kawa 2,5pln wychodzi a to już z 6 u mnie wypiłes
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wojtek Ty gdzie jesteś czekam przy grilu :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 dlatego dziś kawy w menu nie ma bo kryzys idzie - taka kawa 2,5pln wychodzi a to już z 6 u mnie wypiłes ja dzisiaj kawy nie bede chcial
Rekomendowane odpowiedzi