nike21 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 zupelnie nic [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 17:16_________________________________________________ja juz musze uciekac... do pozniej panowie
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 siemka fan długo mnie tu nie było - zmieniło się coś ?? oj wiele się zmieniło ...teraz to Patrykbor rozdaje tu karty a ja zbieram kaskę od ludzi za to że będę ich gnębił ... takie tam zmiany kosmetyczne.... :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 siemka fan długo mnie tu nie było - zmieniło się coś ?? oj wiele się zmieniło ...teraz to Patrykbor rozdaje tu karty a ja zbieram kaskę od ludzi za to że będę ich gnębił ... takie tam zmiany kosmetyczne.... :gwizdanie: a ja starsznie zajęty byłem - odpracowuje swój dwumiesięczny kryzys i przez to dla forum nie mam narazie czasu ale myśle że jeszcze tylko miesiąc i wszycho wróci do normy
fantastic Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 też musze już spadać - wziąść sałera i wio czymajta się pany, aaaaaaa z SE wracam ok 9 lipca więc mam nadzieje żę sie spotkamy na spocie jak wszycho pójdzie zgodnie z planem
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 no to liczymy że będziesz 11 lipca na zlocie ...jesteście na liście ....
fantastic Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 jedziesz w sobotę na zlot ... ?? jestem 700km + ileś tam morza od poznania więc raczej nie
fantastic Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 jakby wyjazdy zależały ode mnie to wiesz żę byłbym na 100% ale niestety mam jeszcze kogoś wyższego nad sobą i jestem zależny[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 17:30_________________________________________________jeśli zjadę planowo 9.07 to jaknajbardziej TAK
kuredu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 co mówili o Poniatowej w telexpresie [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 17:31_________________________________________________ jakby wyjazdy zależały ode mnie to wiesz żę byłbym na 100% ale niestety mam jeszcze kogoś wyższego nad sobą i jestem zależny ok , dam Ci wolne tym razem tylko przyjedz na zlot
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 co mówili o Poniatowej w telexpresie a nie wiem usłyszałem tylko coś w Poniatowej
kuredu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 co mówili o Poniatowej w telexpresie a nie wiem usłyszałem tylko coś w Poniatowej pewnie że miasto sexu i biznesu i takie tam :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 siemka fan długo mnie tu nie było - zmieniło się coś ?? oj wiele się zmieniło ...teraz to Patrykbor rozdaje tu karty a ja zbieram kaskę od ludzi za to że będę ich gnębił ... takie tam zmiany kosmetyczne.... :gwizdanie: :mysli:
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 bo nie wiem co za karty rozdaje no rządzisz
Musashi Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 co tam porabiacie wieczorem ja jade na chlanie [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 14:57_________________________________________________witaj M cos dawno Cie nie bylo... co slychac w swiecie sexu i biznesu? :> sie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi