nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 czesc mala milo było was poznać nam Ciebie nie za bardzo... :gwizdanie: hujaj się biologiczna pomyłko dziekuje za komplement :> ja tez Cie lubie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 21:03_________________________________________________co jak co ale od Tomka zawsze mozna liczyc na mile slowo
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 milo było was poznać nam Ciebie nie za bardzo... :gwizdanie: hujaj się biologiczna pomyłko ale mu pocisnął
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja tam się nie wypowiadam jak ktoś obraża drugą osobę
Iverson Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja się nie obrażam , nie wiem jak Nikuś
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja tam się nie wypowiadam jak ktoś obraża drugą osobę :polew: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 21:09_________________________________________________ ja się nie obrażam , nie wiem jak Nikuś no cos Ty trzeba sie bardziej postarac zeby mnie obrazic... znam sie na zartach i sam na forum (i nie tylko) sobie tak zartuje taki urok poznanskiej ekipy i kazdy to rozumie
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ive jajca takie tylko , tyle razy co ja dziś Madasa zwyzywałem i na odwrót to ło matko....
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ive jajca takie tylko , tyle razy co ja dziś Madasa zwyzywałem i na odwrót to ło matko.... wąchaj pałe gnojcu
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ive jajca takie tylko , tyle razy co ja dziś Madasa zwyzywałem i na odwrót to ło matko.... a zeby tylko dzisiaj [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 21:12_________________________________________________ Ive jajca takie tylko , tyle razy co ja dziś Madasa zwyzywałem i na odwrót to ło matko.... wąchaj pałe gnojcu po tobie jada, a ty o pieszczotach?
Iverson Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to dalej jedziemy chamskimi textami ale bez przekleństw , najlepszy stawia flaszkę na zlocie
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Madas i Kuredu to sobie wyjatkowo ladnie swiergotaja... :gwizdanie: czasem patrzac z boku zastanawiam sie kiedy jeden drugiemu pier*olnie z otwartej :naughty:
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ive jajca takie tylko , tyle razy co ja dziś Madasa zwyzywałem i na odwrót to ło matko.... wąchaj pałe gnojcu ZWYROL
malutka:) Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 chamówa w hujcz no prosze a ja język zębami przygryzam żeby łaciną nie zarzucać -a widze że są lepsi
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to dalej jedziemy chamskimi textami ale bez przekleństw , najlepszy stawia flaszkę na zlocie bedzie ostro :evil:
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 no to dalej jedziemy chamskimi textami ale bez przekleństw , najlepszy stawia flaszkę na zlocie bedzie ostro :evil: przciez ty pic nie bedziesz....
kuredu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to ja pierwszy- Madas jesteś taki głupi że jakby do Twojej głowy wrzucić ziarno to była za***ista grzechotka
Rekomendowane odpowiedzi