Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak naprawione i termostat wymieniony ( dzięki Musashini) mocno przeczyscilo kieszen? w ogóle nie przeczyściło ... aaa piwko musiałem póki co kupić
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 a Ja pojutrze jade do serwisu na przegladzik :gwizdanie: ooo to znowu wydatki :gwizdanie: no niestety.. ale trzeba olejek wymienic, przegladzik zrobic i chyba przeglob bedzie do wymiany :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 20:43_________________________________________________ no witam co tam w Poznaniu bardzo dobrze, dzisiaj Poznan w Turku byl z delegacja :decayed:
blind1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak naprawione i termostat wymieniony ( dzięki Musashini) mocno przeczyscilo kieszen? w ogóle nie przeczyściło ... aaa piwko musiałem póki co kupić myslisz ze lozysko w skrzyni tez za piwo by dalo rade ?
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no i jak się podobała delegacja pewnie zniesmaczony jesteś
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no i jak się podobała delegacja pewnie zniesmaczony jesteś na szczescie nie bo Ciebie nie bylo
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no i jak się podobała delegacja pewnie zniesmaczony jesteś na szczescie nie bo Ciebie nie bylo gnoju przekaż sobie znak pokoju
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobra, ja wracam do picia piwka, ogladania filmu i obsciskiwania Ilonki do jutra pewnie :gwizdanie: Bartek zrob obok mnie na liscie na zlocie + Ilona zamiast +1
blind1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 za co temu konusowi dziękujesz ja ludzi szanuje to i mnie szanują a nie tak jak Ty chamie niereformowalny Bartek a te beczki za dwie stowki to na miejscu mozna kupic czy nalezy wczesniej zamowic?
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 z Poznania pojechała oficjalna delegacja z gratulacjami dla adasia [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 20:48_________________________________________________ dobra, ja wracam do picia piwka, ogladania filmu i obsciskiwania Ilonki do jutra pewnie :gwizdanie: Bartek zrob obok mnie na liscie na zlocie + Ilona zamiast +1 a nie odmieni Ci sie
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bartek zrob obok mnie na liscie na zlocie + Ilona zamiast +1 a mówił że kulturę ma ...toć to zwykły cham i prostak :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bartek a te beczki za dwie stowki to na miejscu mozna kupic czy nalezy wczesniej zamowic? musimy wczesniej zamówić
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no i jak się podobała delegacja pewnie zniesmaczony jesteś na szczescie nie bo Ciebie nie bylo gnoju przekaż sobie znak pokoju
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobra, ja wracam do picia piwka, ogladania filmu i obsciskiwania Ilonki do jutra pewnie :gwizdanie: Bartek zrob obok mnie na liscie na zlocie + Ilona zamiast +1 j**any ja tez musze sie gdzies zakrecic wokol jakiejs panny do zlotu
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 a nie odmieni Ci sie nie oczywiscie Ilone na niebiesko :gwizdanie:
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no i jak się podobała delegacja pewnie zniesmaczony jesteś bardzo mi sie podobala, obwiozlem Kureda troszke nawet do domu mi sie wpakowal j**any
Iverson Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Adaś pamiętaj ,że jako członek Klubu Pink , musisz mieć w piątek na sobie różową koszulę , to taka tradycja na zlotach
nike21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bartek zrob obok mnie na liscie na zlocie + Ilona zamiast +1 a mówił że kulturę ma ...toć to zwykły cham i prostak :gwizdanie: sadze Ciebie wedlug siebie?
Rekomendowane odpowiedzi