Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Qwa przez chwilę myślałem , że wlazłem na czat onetu
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Qwa przez chwilę myślałem , że wlazłem na czat onetu ja odnoszę coraz częściej takie wrażenie chłopaki wracają do czasów podstawówki...
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja odnoszę coraz częściej takie wrażenie chłopaki wracają do czasów podstawówki... a , Ty leszczu jak jesteś spięty , to sobie wytarmoś dżdżownicę :gwizdanie:
Adas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja zrobie male OT i spytam o cos innego niz sa rozmowy gdzie moge wyczytac nacisk w kg na przednia os w moim aucie ?
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 i co tam banda przebrzydłych szoszonów ja nie jestem ukraińcem [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 16:17_________________________________________________ Qwa przez chwilę myślałem , że wlazłem na czat onetu ja odnoszę coraz częściej takie wrażenie chłopaki wracają do czasów podstawówki... tej Mały ... bo chrzest Ci taki zrobimy na zlocie że popamiętasz na wieki wieków [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 16:18_________________________________________________ to ja zrobie male OT i spytam o cos innego niz sa rozmowy gdzie moge wyczytac nacisk w kg na przednia os w moim aucie ? w książce Instrukcja obsługi ...
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 o Wy patafianki... ooo nauczył się .... a czemu Ty się nie uczysz do obrony
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a czemu Ty się nie uczysz do obrony na razie to sesja in progress a tak w ogóle, obrona nie zając...
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no no to ciekawe co mówisz :gwizdanie: dzisiaj chillout po ładnych wpisach do indeksu
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to teraz na Boże Ciało możesz z uśmiechem jechać
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 o 8.00 wyjeżdżam z tego zagrzybiałego miasta , robimy mini spota na maku przy M1, jakieś śniadanko by się wcięło
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 kurde o 8 to ja sobie leże i czekam na śniadanko
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja zrobie male OT i spytam o cos innego niz sa rozmowy gdzie moge wyczytac nacisk w kg na przednia os w moim aucie ? w dowodzie rejestracyjnym masz dopuszczalny nacisk na os
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 noo juz wrocilem do firmy... az mi sie w auto nie chce wsiadac zeby do chaty jechac
Adas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja zrobie male OT i spytam o cos innego niz sa rozmowy gdzie moge wyczytac nacisk w kg na przednia os w moim aucie ? w dowodzie rejestracyjnym masz dopuszczalny nacisk na os jak jest jak nie ma w instrukcji znalazlem
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja zrobie male OT i spytam o cos innego niz sa rozmowy gdzie moge wyczytac nacisk w kg na przednia os w moim aucie ? w dowodzie rejestracyjnym masz dopuszczalny nacisk na os jak jest jak nie ma w instrukcji znalazlem mówiłem ...jak mówię to wiem
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja zrobie male OT i spytam o cos innego niz sa rozmowy gdzie moge wyczytac nacisk w kg na przednia os w moim aucie ? w dowodzie rejestracyjnym masz dopuszczalny nacisk na os jak jest jak nie ma w instrukcji znalazlem a masz dowod ktory ma 3 strony? to zobacz w srodku pod rokiem produkcji co masz napisane dopuszczalny nacisk na os wyrazony w kN
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a masz dowod ktory ma 3 strony? a to są różne?
Rekomendowane odpowiedzi