kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 1 h to zdecydowanie za długo tez tak myśle ale niech tam bedzie co by nie mowili ze nie maja kiedy kulturalnie pogadac :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no pogoda się poprawia ... więc trzeba iść na łyczek świeżego powietrza :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no pogoda się poprawia ... więc trzeba iść na łyczek świeżego powietrza :gwizdanie: otworz okno
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no pogoda się poprawia ... więc trzeba iść na łyczek świeżego powietrza :gwizdanie: otworz okno leniuszku okrutny .... lepiej się na zewnątrz wybrać w groni rodzinnym
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ive w podwieszeniu jest blad... w napisie McDonald brakuje "l" kryzys jest , wprowadzamy nowy program , oszczędności w słowach , czyli jak napiszecie wyraz bez 1 litery to i tak Wasz tępy łeb to zrozumie-right , a tym samym odciążamy serwer...
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ive w podwieszeniu jest blad... w napisie McDonald brakuje "l" kryzys jest , wprowadzamy nowy program , oszczędności w słowach , czyli jak napiszecie wyraz bez 1 litery to i tak Wasz tępy łeb to zrozumie-right , a tym samym odciążamy serwer... prosimy o kulturalne traktowanie klubowiczów :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ive w podwieszeniu jest blad... w napisie McDonald brakuje "l" kryzys jest , wprowadzamy nowy program , oszczędności w słowach , czyli jak napiszecie wyraz bez 1 litery to i tak Wasz tępy łeb to zrozumie-right , a tym samym odciążamy serwer... nie filozuj prosimy o kulturalne traktowanie klubowiczów :gwizdanie: pierwsze starania na zielonego [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:08_________________________________________________ leniuszku okrutny .... lepiej się na zewnątrz wybrać w groni rodzinnym to wezme browar na balkon ale nie mam laptopa zeby go zabrac i gadac na forum
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 idę chlać nara smacznego a co tu taka cisza?
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a to McDonalds to jest w środku w M1 czy ja o czymś nie wiem?
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wojtek mC donald jest obok centrum franowo
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a to McDonalds to jest w środku w M1 czy ja o czymś nie wiem? Wojtek mC donald jest obok centrum franowo
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wojtek mC donald jest obok centrum franowo a to McDonalds to jest w środku w M1 czy ja o czymś nie wiem? Wojtek mC donald jest obok centrum franowo dzięki
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a to McDonalds to jest w środku w M1 czy ja o czymś nie wiem? przeciez Ci mowilismy blizej katowickiej na terenie M1 vis a vis Carrefoura
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przeciez Ci mowilismy blizej katowickiej na terenie M1 vis a vis Carrefoura muszę mniej pić na spotach chyba...
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przeciez Ci mowilismy blizej katowickiej na terenie M1 vis a vis Carrefoura muszę mniej pić na spotach chyba... to Ty pijesz po kryjomu
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przeciez Ci mowilismy blizej katowickiej na terenie M1 vis a vis Carrefoura muszę mniej pić na spotach chyba... to Ty pijesz po kryjomu na odwage walnie sete i z głowy :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 na odwage walnie sete i z głowy :gwizdanie: :gwizdanie: ale pije i tak nie szaleje
Rekomendowane odpowiedzi