Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 na odwage walnie sete i z głowy :gwizdanie: :gwizdanie: ale pije i tak nie szaleje bo ja grzeczny jestem :gwizdanie: siemka Wentyllo
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ale oczywiście Wojtek ..... ciekawe kto pobił tego gościa 116 kg za to że nie wpuścił Cię w kolejce po musztardę do hot doga :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ale oczywiście Wojtek ..... ciekawe kto pobił tego gościa 116 kg za to że nie wpuścił Cię w kolejce po musztardę do hot doga :gwizdanie: sam się walnął w łeb... nie przesadzaj
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ale oczywiście Wojtek ..... ciekawe kto pobił tego gościa 116 kg za to że nie wpuścił Cię w kolejce po musztardę do hot doga :gwizdanie: sam się walnął w łeb... nie przesadzaj cicha woda
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 na odwage walnie sete i z głowy :gwizdanie: :gwizdanie: ale pije i tak nie szaleje bo ja grzeczny jestem :gwizdanie: siemka Wentyllo :hi: :hi: :hi: rozbójniku :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:42_________________________________________________ :hi: Kuredu gratulacje za czerwony kolor :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 widziałem to w jakimś wątku .... czarny humor .... dobrze kojarzę
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wentylek czerwony to dopiero przede mną
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 widziałem to w jakimś wątku .... czarny humor .... dobrze kojarzę zaraz naprawie albo nie...
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no co tam Wentylek no nic Madasie a co ma być Wentylek czerwony to dopiero przede mną tak czy siak gratulacje
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a no nie wiem ...mam nadzieję że same dobre rzeczy :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobra pany do póżniej bo mi kiszki marsza graja trza coś wszamać [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 19:51_________________________________________________ a no nie wiem ...mam nadzieję że same dobre rzeczy :gwizdanie: zależy o czym mowa kolego raz lepiej raz gorzej :mysli:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a o co cho o nic ...tak sobie dyskutujemy ... ale lepiej żebyś się nie wkminiał jak dorośli rozmawiają :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie chce mi sie z Toba gadać pajacu te lubliniaki to niewychowańce jakieś , starszego gnoma wyzywa
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie chce mi sie z Toba gadać pajacu te lubliniaki to niewychowańce jakieś , starszego gnoma wyzywa toż to zwykli łachmani
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 powinniscie zaspiewac: Lubelaki lubelaki my nie chcemy z wami draki [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 20:02_________________________________________________ nie chce mi sie z Toba gadać pajacu te lubliniaki to niewychowańce jakieś , starszego gnoma wyzywa toż to zwykli łachmani zaraz napisze do Hugo co o nas mówicie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie no brzuch ze śmiechu mnie pobolewa :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi