malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no i wszyscy pouciekali pewnie śpiewać nie umieją.......albo nie chcą pewnie tak lub mi zle zycza :gwizdanie: ja nie... :>
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no i wszyscy pouciekali pewnie śpiewać nie umieją.......albo nie chcą pewnie tak lub mi zle zycza :gwizdanie: zeby Ci sie dobrze dzialo, w dzien wisialo w nocy stalo, a ze dzialo to armata zeby Ci sie dobrze armacilo :naughty:
Młodzik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 CHŁOPAKI ZAŚPIEWJMY KOLEDZE PAWEŁKOWI STO LAT!!! sto lat sto lat...
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no i wszyscy pouciekali pewnie śpiewać nie umieją.......albo nie chcą pewnie tak lub mi zle zycza :gwizdanie: zeby Ci sie dobrze dzialo, w dzien wisialo w nocy stalo, a ze dzialo to armata zeby Ci sie dobrze armacilo :naughty: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 19:58_________________________________________________Dzieki Macius :>
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ...sto lat , sto lat (Młody wstydź się , co mu tak mało życzysz... )
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 CHŁOPAKI ZAŚPIEWJMY KOLEDZE PAWEŁKOWI STO LAT!!! sto lat sto lat... ...i winszować nie przestaniemy póki wódki nie dostaniemy... :>
Młodzik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ...sto lat , sto lat (Młody wstydź się , co mu tak mało życzysz... ) a co ma dłużej po tym świecie chodzić, stófka starczy :naughty: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:00_________________________________________________ ...i winszować nie przestaniemy póki wódki nie dostaniemy... :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ...sto lat , sto lat (Młody wstydź się , co mu tak mało życzysz... ) a co ma dłużej po tym świecie chodzić, stófka starczy :naughty: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:00_________________________________________________ ...i winszować nie przestaniemy póki wódki nie dostaniemy... :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: ciekawe co teraz powie??
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 a co ma dłużej po tym świecie chodzić, stófka starczy :naughty: Paweł przy 1 stufce , to się dopiero dotrze
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 NAJLEPSZE ŻYCZENIA PAWEŁ ... Dzieki Adaś :>
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 po tylu zyczeniasz musisz postawic, nie ma bata
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ...sto lat , sto lat (Młody wstydź się , co mu tak mało życzysz... ) a co ma dłużej po tym świecie chodzić, stófka starczy :naughty: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:00_________________________________________________ ...i winszować nie przestaniemy póki wódki nie dostaniemy... :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: ciekawe co teraz powie?? Co mam powiedziec bedzie ciepło ładnie to jakiegos weekendu spotkamy sie u mnie na działce wszyscy i sobie popijemy
nike21 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 CO TAM SIĘ DZISIAJ DZIAŁO nie krzycz u Kamosora na siatkowce bylismy z Kurdami :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 na zlocie chyba bliżej co ?? :good:
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 na zlocie chyba bliżej co ?? gdzie tam przeciez to moze byc nastepny week jak dla mnie koledzy i kolezanki [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:07_________________________________________________ wszystkiego najlepszego Pawcio Dzieki Wojtas
Rekomendowane odpowiedzi