Madas Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 to cos dla mnie dzisiaj też lubisz czy też pijesz :mysli:
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 to cos dla mnie dzisiaj też lubisz czy też pijesz :mysli: lubie ale dzisiaj pije :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 :slina: :shocked: :shocked: :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ten na dole jest za***isty :polew: :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 spoko pisz nie pokażemy no ty napewno nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 22:20_________________________________________________jestem byłem pod prysznicem finka sie skonczyła teraz ide po whisky
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie: kto jest kontrolującym???? :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie: kto jest kontrolującym???? :gwizdanie: ja :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie: kto jest kontrolującym???? :gwizdanie: ja :gwizdanie: żona??
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie: kto jest kontrolującym???? :gwizdanie: ja :gwizdanie: żona?? wtedy zona a teraz JA
malutka:) Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie: kto jest kontrolującym???? :gwizdanie: ja :gwizdanie: żona?? wtedy zona a teraz JA co przeskrobałeś że Cie kontroluje?? :gwizdanie: oj komuś za dużo pewnie powiedziałeś
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 no ładmy widok maja napisałbym cos wiecej ale jestem pod kontrola :gwizdanie: kto jest kontrolującym???? :gwizdanie: ja :gwizdanie: żona?? wtedy zona a teraz JA co przeskrobałeś że Cie kontroluje?? :gwizdanie: oj komuś za dużo pewnie powiedziałeś nic i niekomu nic napewno niepowiedzialem bo jestem mało mowny
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 a to że jesteś małomówny to fakt a bo my tajemniczy jestesmy
kuredu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 a to że jesteś małomówny to fakt a bo my tajemniczy jestesmy Wy tzn kto
Pawel_Poznan Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 a to że jesteś małomówny to fakt a bo my tajemniczy jestesmy Wy tzn kto Ty i Ja :polew:
variocustoms Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Siema, ja znowu samotny dzisiaj, dzieciaki dały popalić, kejter też, w tv nie ma czego oglądać, kaplica jednym słowem nie mówiąc o pięknej pogodzie. Ive dobre to było
Rekomendowane odpowiedzi