Iverson Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 no to ja wezmę 0.7 finki lub wyborowej i z 15 bronków
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 cześć i czołem .. my na grillu mieliśmy wczoraj powódź
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 a Ciebie zalało ?? ja byłem na Cytadeli, zobaczyłem chmury i zacząłem się zwijać powoli... jak wchodziłem do bloku to zaczynało kropić, a jak wjechałem windą na piętro to tak naparzało, woda już było na korytarzu posrana ta pogoda ostatnio... a gdzie dzisiaj spot? [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 10:47_________________________________________________cześć Pszczółka12
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 jak byłeś w Poznaniu to dlaczego na grilla nie wpadłeś
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 jak byłeś w Poznaniu to dlaczego na grilla nie wpadłeś byłem umówiony za znajomymi na popołudnie :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 ale na spota dzisiaj zawitasz ?? zawitam tylko gdzie on bydzie?
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 przy Mc kolo Kerfura niezależnie od pogody?
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 mc jest to się schronicie jak coś mc jest tylko miejsca w nim nie za dużo a tak w ogóle to Ty znowu w ch... walisz i Cię nie będzie?
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 mc jest to się schronicie jak coś mc jest tylko miejsca w nim nie za dużo a tak w ogóle to Ty znowu w ch... walisz i Cię nie będzie? w c**jja cięcie to Tomka zajęcie
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 ...musiałem wracać z Pzń do Kalisza i mnie nie będzie...w h*ja cięcie też zajęcie , Madas ''ta sprawa'' dalej wisi
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 ...musiałem wracać z Pzń do Kalisza i mnie nie będzie...w h*ja cięcie też zajęcie , Madas ''ta sprawa'' dalej wisi spoko pokój czeka, masz z Adasem i Dulukim :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 w c**jja cięcie to Tomka zajęcie :oklaski:
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 ...j**ane szoszony :ranting1: bez wyzwisk gnojcu
Rekomendowane odpowiedzi