Iverson Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ne na spocie mnie nie ma , Ty na zlot , jedziesz w czw. czy piątek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 w piatek... http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pi321a_2009_wspolny_wyjazd_z_poznania-t83160.0.html :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no to wpadam rano na śniadanko do Ciebie hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no to wpadam rano na śniadanko do Ciebie hyhyhy rano to ja bede czekal za cala ekipa na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja dzisiaj wpadne na spota bajkiem chyba bo pogoda piękna i furacz wypastowany ja psie j ajce więc jak tu nie skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja dzisiaj wpadne na spota bajkiem chyba bo pogoda piękna i furacz wypastowany ja psie j ajce więc jak tu nie skorzystać przylatuj obojetnie czym, jednym i drugim jeszcze sie nie pochwaliles :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no właśnie , wrzuć no panie fotki tego komarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja dzisiaj wpadne na spota bajkiem chyba bo pogoda piękna i furacz wypastowany ja psie j ajce więc jak tu nie skorzystać przylatuj obojetnie czym, jednym i drugim jeszcze sie nie pochwaliles :gwizdanie: eee tam bo nima czym - takie tam paździochy do latania po wsi http://www.youtube.com/watch?v=GA7Q--VacQA http://www.youtube.com/watch?v=Bg_DI-OjdGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 oba juz widzialem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 mi nie banglają te filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 dobra pany jest 15:00, ja się musze iść ogarnąć i wio na poz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Bg_DI-OjdGA http://www.youtube.com/watch?v=GA7Q--VacQA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 mi nie banglają te filmy otwórz w IE , może pojdą FF czasem ma okres i nie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 dobra pany jest 15:00, ja się musze iść ogarnąć i wio na poz. ja za jakis kwadrans tez juz ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 już działa Fajnie się hornecikiem śmiga latałem takim tylko trochę słabszym bo twój koło 1,0 ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja za jakis kwadrans tez juz ruszam co tak szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 już działa Fajnie się hornecikiem śmiga latałem takim tylko trochę słabszym bo twój koło 1,0 ma fantastic ma 900 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 15:06_________________________________________________ ja za jakis kwadrans tez juz ruszam co tak szybko? a bo tak jakos... nie chce mi sie w chacie siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja 0,6 latałem czy jakoś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 witam [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 15:09_________________________________________________rozumiem ze spotykamy sie na franowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 witam [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 15:09_________________________________________________rozumiem ze spotykamy sie na franowie? tak Piotrek ul. szwedzka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi