nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 u f*ck u 2 men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 u f*ck u 2 men jo madafaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuNDaY Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Piechol nie bój się ja znam trasę do GeoVity Co tydzień tamtędy przejeżdzam... Napewno nie przegapimy zjazdu bo przednim jest fotoradarek wiec noga zgazu i spokojnie na światłach skrecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 noo, moja niunia juz posprzatana w srodku, nowy zapach wounder baum vanilla i troszke umyta z zewnatrz najdokladniej felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Piechol nie bój się ja znam trasę do GeoVity Co tydzień tamtędy przejeżdzam... Napewno nie przegapimy zjazdu bo przednim jest fotoradarek wiec noga zgazu i spokojnie na światłach skrecić to gites a gdzie w końcu się spotykamy i o której? [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 14:44_________________________________________________ noo, moja niunia juz posprzatana w srodku, nowy zapach wounder baum vanilla i troszke umyta z zewnatrz najdokladniej felgi przygotowania pełną parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 spotykamy sie tu http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pi321a_2009_wspolny_wyjazd_z_poznania-t83160.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 spotykamy sie tu http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pi321a_2009_wspolny_wyjazd_z_poznania-t83160.0.html ale o sobocie mówię BTW. 300m od mojego bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 to Ty juz w centrum nie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 to Ty juz w centrum nie mieszkasz? mówiłem Ci kiedyś, że prawie sąsiady jesteśmy teraz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Adas dzisiaj do mnie przyjezdza na piwko i zostaje do jutra moze tez wpadniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Adas dzisiaj do mnie przyjezdza na piwko i zostaje do jutra moze tez wpadniesz? dzięki za zaproszenie, ale muszę zacząć się w końcu na egzamy uczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Adas dzisiaj do mnie przyjezdza na piwko i zostaje do jutra moze tez wpadniesz? dzięki za zaproszenie, ale muszę zacząć się w końcu na egzamy uczyć... wez nie piernicz takich glodnych kawalkow... jeden wieczor w ta czy w ta nie zaszkodzi... taka sytuacja juz sie nie powtorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Adas dzisiaj do mnie przyjezdza na piwko i zostaje do jutra moze tez wpadniesz? dzięki za zaproszenie, ale muszę zacząć się w końcu na egzamy uczyć... wez nie piernicz takich glodnych kawalkow... jeden wieczor w ta czy w ta nie zaszkodzi... taka sytuacja juz sie nie powtorzy wczoraj był jeden wieczór, a jutro też się coś małego święci... nie da rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Cześć chopy. Nikuś flagę jednak na zlot zabierz - byłem dziś w Pozku ale gdybym do Ciebie się wybrał to nie zdążyłbym do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 jak chcesz...[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 15:40_________________________________________________ Cześć chopy. Nikuś flagę jednak na zlot zabierz - byłem dziś w Pozku ale gdybym do Ciebie się wybrał to nie zdążyłbym do pracy... tak mam dla Ciebie jedna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 jak chcesz... nie chcem ale muszem... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 THX! Piechol bronisz się czy kampanię wakacyjna masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 THX! Piechol bronisz się czy kampanię wakacyjna masz? ani jedno, ani drugie egzaminy na magisterkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Piechol bronisz się czy kampanię wakacyjna masz? ani jedno, ani drugie egzaminy na magisterkę... wyksztalcenie nie piwo - nie musi byc pelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Piechol bronisz się czy kampanię wakacyjna masz? ani jedno, ani drugie egzaminy na magisterkę... wyksztalcenie nie piwo - nie musi byc pelne nie podpuszczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi