Hugo Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 to powodzenia już bym chory chodził jak bym miał do sadysty jechać Adaś się nie boi , bo jakby coś to dentysta plombę dostanie
kuredu Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 to powodzenia już bym chory chodził jak bym miał do sadysty jechać Adaś się nie boi , bo jakby coś to dentysta plombę dostanie ale to jest chyba Pani dentystka a Adas kobiet nie bije :gwizdanie: tak ma w CV wpisane :polew:
fantastic Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 to powodzenia już bym chory chodził jak bym miał do sadysty jechać Adaś się nie boi , bo jakby coś to dentysta plombę dostanie ale to jest chyba Pani dentystka a Adas kobiet nie bije :gwizdanie: tak ma w CV wpisane :polew: :decayed:
Iverson Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 siemka gnojce , jak tam leci , jak żona jak dzieci ??
fantastic Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 siemka gnojce , jak tam leci , jak żona jak dzieci ?? żona wporzo, dzieci wporzo nadal się beemką wożą [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 15:19_________________________________________________a so tam u ciebie dziki beduinie
Iverson Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 dziki beduin , skończył pracę jak to na porządną personę przystało
nike21 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 dziki beduin , skończył pracę jak to na porządną personę przystało ja tez :> spadam do domciu... narcia
fantastic Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 ja to dzisiaj z domciu nawet nie wylazłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 16:33_________________________________________________nygus mnie taki opanował że przed kompem siedze i informacje chłonę cały dzień - musze lapka se do wyra zainstalować to jutro nawet się nie wyłonie z pryczy
nike21 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 uuuuuu :gwizdanie: co ja widze... gratki fan :>
fantastic Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 uuuuuu :gwizdanie: co ja widze... gratki fan :> dzięki :gwizdanie: grabki leżą na swoim miejscu
Tomson Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 gratki grabki taka gra słów ale swoją drogą gratulację tylko ja taki niebieski zostałem, ale zacznę na spoty jeździć to i to się zmieni ja Panowie i Panie załatwiłem sobie nocleg w Sarbinowie i startuje zaraz nad morie :gwizdanie: za 3 dni wracam, więc trzymać porządek na forum i nie spamować Pozdro!
Madas Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 to powodzenia już bym chory chodził jak bym miał do sadysty jechać Adaś się nie boi , bo jakby coś to dentysta plombę dostanie Darek ja tam wyrywny nie jestem [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 17:47_________________________________________________ gratki grabki taka gra słów ale swoją drogą gratulację tylko ja taki niebieski zostałem, ale zacznę na spoty jeździć to i to się zmieni ja Panowie i Panie załatwiłem sobie nocleg w Sarbinowie i startuje zaraz nad morie :gwizdanie: za 3 dni wracam, więc trzymać porządek na forum i nie spamować Pozdro! miłego wypoczynku Tomek Właśnie wróciliśmy z Piły przed chwilą :gwizdanie:
Madas Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 mogliśmy zrobić mały spot na szybkiego no mogliśmy byliśmy na rozmowach w Geowicie
fantastic Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 jakie grabki? NIKODEMIE musiałeś sle dzisiaj w pracy nieźle przemęczyć że nie zjarzyłeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 18:16_________________________________________________ mogliśmy zrobić mały spot na szybkiego no mogliśmy byliśmy na rozmowach w Geowicie czyli że już niema niespodzianki
nike21 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 co tam kluby Ty mi miales fotke tej strony z drukarki zrobic kumpel mi mowil ze jak trawa z zielonej robi Ci sie jakas ciemna to nie koniecznie beda to sterowniki...
Rekomendowane odpowiedzi