Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 08:34_________________________________________________co tu tak cicho :mysli: , wstawac szkoda dnia :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

halo :hi:Bart-S ja na bank nie będę nocować, bo w sobotę i niedzielę mam regaty... ale jak dam radę to chętnie bym się przejechał zobaczyć Wasze mordki :decayed: jak coś to mogę zabrać też moją dziewoję? :tongue4:

Opublikowano

a jak jest w B8? Kuredu?

8K0 chyba

poza tym to dzień dobry :hi:

Opublikowano

siemanko :hi:

Opublikowano

Bart-S my chetnie na sobote i niedziele :) i jak da rade to chetnie z kims sie zabierzemy bo bez sensu jechac w tyle aut

a może ktoś by się zabrał z Wami :gwizdanie:

Opublikowano

halo :hi:Bart-S ja na bank nie będę nocować, bo w sobotę i niedzielę mam regaty... ale jak dam radę to chętnie bym się przejechał zobaczyć Wasze mordki :decayed: jak coś to mogę zabrać też moją dziewoję? :tongue4:

Zabieraj zabieraj ;)

Opublikowano

to git :good: a gdzie to dokładnie jest mi powiedz jeszcze? :)

Opublikowano

trasa.jpg

Więcej detali masz na str. 3030

Opublikowano

dzięki :good: ja będę jechał od drugiej strony, ale mam nadzieje, że jakoś trafię :mysli:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 13:19_________________________________________________to ja skorzystam z małego ruchu i zadam jeszcze jedno pytanie :decayed:

2ekkqo2.jpg

z mapki dojazdowej "wyczytałem", że miejsce spotkania jest w Iksie :wink4: czyli jak będę jechać od strony Budzisławia to chyba nie dojadę fizycznie do Anastazewa tylko zaraz za Adamowem muszę odbić w prawo, tak? :naughty:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:bry:

:siema:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 14:08_________________________________________________mógłby ktoś mi sprawdzić do jakich silników pasuje 03G 903 015 C? :cool1:

Opublikowano

:siema:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 14:08_________________________________________________mógłby ktoś mi sprawdzić do jakich silników pasuje 03G 903 015 C? :cool1:

Hmm moja ETKA tego wogóle nie widzi...

Jeśli chodzi o dojazd - jak będziesz jechał od Budzisławia to rzeczywiście do Anaja nie dojeżdżasz (brakuje jakieś 100m :D) - na ostatnim zakręcie przed Anastazewem przed laskiem skręcasz prawo w polną drogę - miejscowość nazywa się Adamowo. Nr domku 115 (numeracja jest porozpierdzielana więc kolejnością się nie sugeruj - wszystko jest opisane na 3030, jak będziesz miał problem z trafieniem to po Ciebie wyjedziemy ;))

Opublikowano

ok :) a co do tej części to dziwne... :confused4: to jest mój stary napinacz alternatora i chciałem się dowiedzieć do jakich silników jeszcze pasuje... :mysli:

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

Bart-S my chetnie na sobote i niedziele :) i jak da rade to chetnie z kims sie zabierzemy bo bez sensu jechac w tyle aut

a może ktoś by się zabrał z Wami :gwizdanie:

pewnie ze ktos moze sie zabrac z nami... jesli myslisz o sobie i Pauli to w takim razie jest nas czterech i szukamy kogos kto nas wezmie :naughty: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 15:54_________________________________________________

cześć :hi:

siema :cool1:

kartki jeszcze nie dostalem jak cos... :gwizdanie:

wyslesz mi to mailem w ciagu 10 min to od razu pokaze i powiem Ci diagnoze :decayed:

Opublikowano

Kartka jest u Bartka więc nie mam jak teraz bo kurde bateria w aparacie padła mi :kwasny:

Opublikowano

to musze sie w koncu z nim jakos styknac i ja odebrac

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: bry pany co tam nowego słychać
Opublikowano

to musze sie w koncu z nim jakos styknac i ja odebrac

mieszkacie koło siebie rzut beretem :naughty:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 19:08_________________________________________________

:hi: :hi: :hi: bry pany co tam nowego słychać

cześć Wentylek :hi: nic nowego nie słychać ...ogólnie w porządku :good:

Opublikowano

ale tu spokój... :gwizdanie: