blind1 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 czesc Tomek,co tam nowego w tym pieknym kraju? [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 10:19_________________________________________________szukam wlasnie na allegro wahaczy bo mi qwa lewa strona padla,znaczy jest na wykonczeniu
Iverson Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a nic , zimno i znowu pada , byłem 5 dni na urlopie w Tbg , trochę odpocząłem , poimprezowałem , i co do łork niestety trzeba było wrócić. [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 10:21_________________________________________________jak wahacze to tylko lemfordera , reszta to szajs
blind1 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a chlopaki z klubu tez czasami oferuja wahacze nie wiesz czy ktos ma takie?
blind1 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 dzieki Tomek, spadam do pracy. milego dzionka
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nic mi nie mów. Chciałem do Mielna wyskoczyć na weekend - a prognoza pogody na najbliższe 16 dni = DESZCZ
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Z pogodą nad polskim morzem to jak z ruską ruletką
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Bartek ile Ty masz zniżki w AP? 15%?
Bart-S Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dokładka do S-Line w ASO kosztuje 900zł - szukam kogoś kto ze zniżką załatwi ją za 700zł
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 To z 20% musi być, nie wiem czy ktoś ma takie rabaty w ASO
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Koledzy, mam mały apel od oddanie krwi jutro w szpitalu na Lutyckiej, moja teściowa miała 2 operacje w ciągu 2 dni i potrzebna jest krew. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt, z góry dzięki.
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 witam My juz po pracusi Jutro mnie nie ma w Poznaniu większość dnie więc nie dam rady oddać krwi ....
Gość SuNDaY Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dzień dobry vario-tech a powiedz mi jaka grupa krwi jest potrzebna?? Groszek mi się rozleciał... :wallbash: Przy wyprzedzaniu poszła mi skrzynia... w ciągu sekundy zrobiłem się bardziej zielony od groszka Ja mu na gaz a on jakby cały czas na sprzęgle był... Nikomu nie życzę takiej sytuacji, maskara...
Rekomendowane odpowiedzi