fantom89 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Siema, zna ktoś dobrego fachowca od czyszczenia tapicerek? a co Ci się stało z tą tapicerką ?? Plamy są, zacieki od wody itp. Remi nr tel 618766502 myjnia na os Piastowskim Dzięki
kuredu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 :evil: :tongue4: :naughty: :> :gwizdanie: ;(
Patrykbor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 jak tam u mnie upał ,że siedzieć się nie da
variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dopiero mnie przestaje ząb boleć, znowu miałem próbę włamania do piwnicy Kuredu co z tym oddaniem krwi ? Jak wyglądasz z czasem ?
domjenick Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 znowu miałem próbę włamania do piwnicy cos nie masz szczescia ostatnio...
variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 domjenick mam pecha totalnego :wallbash: , chociaż wcześniej też mi ukradli kilka rzeczy - nie wiem czy się na mnie nie uparli - ale co nas nie zabija ...
variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Idę w kimono, dobranotzka Panowie
Rekomendowane odpowiedzi