Piechol Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 czyli podobnie jak na ostatnim no trochę dłużej bo 1.5 h siedzieliśmy dlategóż napisałem, że podobnie a nie identycznie
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wojtek piszesz się na gokarty ... spot będzie połączony z gokartami .... a Ci którzy nie będą się ścigać, śmiało mogą kibicować
Piechol Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wojtek piszesz się na gokarty ... spot będzie połączony z gokartami .... a Ci którzy nie będą się ścigać, śmiało mogą kibicować wszystko jest uzależnione od tego czy będę akurat w Poznaniu wieć teraz nie jestem w stanie odpowiedzieć
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wojtek piszesz się na gokarty ... spot będzie połączony z gokartami .... a Ci którzy nie będą się ścigać, śmiało mogą kibicować wszystko jest uzależnione od tego czy będę akurat w Poznaniu wieć teraz nie jestem w stanie odpowiedzieć ok to jak już będziesz wiedział to napisz bo w razie w zrobimy 2 wyścigi po 6 osób lub 2 wyścigi po 8 osób ....
Piechol Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 a to będzie niedziela czy data jeszcze do ustalenia?
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 a to będzie niedziela czy data jeszcze do ustalenia? oczywiście że niedziela ze względu na to że wiele osób narzekało że w tygodniu nie ma czasu i możliwości - np Bart-S czy Wentylek
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 no to gites czekamy na chętnych ...pewnie Deszcz i Onkhy będą chętni ale poczekamy na ich deklaracje
nike21 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jak tam spocik sie udal? ja niestety nie dalem rady dojechac - bylem z Ilona u mojej mamy na dzialce, dopiero co wrocilismy...
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jak tam spocik sie udal? ja niestety nie dalem rady dojechac - bylem z Ilona u mojej mamy na dzialce, dopiero co wrocilismy... a w miarę .... poplotkowaliśmy trochę
Ataga Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jak tam spocik sie udal? ja niestety nie dalem rady dojechac - bylem z Ilona u mojej mamy na dzialce, dopiero co wrocilismy... a w miarę .... poplotkowaliśmy trochę Madas pytamy czy coś ciekawego było .. bo Ty plotkujesz non-stop ... [Pepin]
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 a to poza tym nic ciekawego [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 22:37_________________________________________________nawet plotkowałem z jednym gościem o ksywie Pepin przez tel wracając ze spota
blind1 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 czesc Wojtek [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 08:52_________________________________________________milego dzionka ,spadam do pracy
Rekomendowane odpowiedzi