Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tomek a dlaczego usunales podpis? a jakoś tak ,bo mi się znudził :polew: właśnie to powiedziałem
kuredu Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ja tam oglądam co 5 min inny program
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ja tam oglądam co 5 min inny program ja też a co 15 inną bajkę
kuredu Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale miałem rosołek dziś, paula zrobiła taki swojski-pyszka :naughty:
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale miałem rosołek dziś, paula zrobiła taki swojski-pyszka :naughty: a no widzisz ja miałem kanapki własnej roboty :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale miałem rosołek dziś, paula zrobiła taki swojski-pyszka :naughty: a no widzisz ja miałem kanapki własnej roboty :gwizdanie: no na focha nic nie poradzisz :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale miałem rosołek dziś, paula zrobiła taki swojski-pyszka :naughty: a no widzisz ja miałem kanapki własnej roboty :gwizdanie: no na focha nic nie poradzisz :gwizdanie: to Madasowa ma focha dzisja? uuuuu... Adam za***rdalaj po kwiatki i przeprosiny dawaj :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale miałem rosołek dziś, paula zrobiła taki swojski-pyszka :naughty: a no widzisz ja miałem kanapki własnej roboty :gwizdanie: no na focha nic nie poradzisz :gwizdanie: to Madasowa ma focha dzisja? uuuuu... Adam za***rdalaj po kwiatki i przeprosiny dawaj :gwizdanie: to nie ten adres wolę 20 pln dać :gwizdanie: :polew:
nike21 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale miałem rosołek dziś, paula zrobiła taki swojski-pyszka :naughty: a no widzisz ja miałem kanapki własnej roboty :gwizdanie: no na focha nic nie poradzisz :gwizdanie: to Madasowa ma focha dzisja? uuuuu... Adam za***rdalaj po kwiatki i przeprosiny dawaj :gwizdanie: to nie ten adres wolę 20 pln dać :gwizdanie: :polew: za 20 pln masz spokoj w chacie? tanio :naughty:
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Cześć! Kurde jeszcze 3 nocki i nareszcie upragniona sobota Nikuś dawaj przepis na jajecznicę
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Coś ostatnio spokojnie się tutaj zrobiło... sezon wakacyjny w pełni?
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Coś ostatnio spokojnie się tutaj zrobiło... sezon wakacyjny w pełni? zgadza się i do tego ta nowa gra na forum http://xracer.pl/index.php?ref=125
nike21 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 czesc Bartek zgadza się i do tego ta nowa gra na forum http://xracer.pl/index.php?ref=125 buahahahaha :polew: :polew: :polew:
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hej, dzięki za przepis Madas, wolę Warcrafta
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Umm, tak sobie wymyśliłem że chciałbym sprawdzić autko na hamowni - zobaczyć jaki w obecnym stanie ma wykres, moc. Wentyl popronował abym zgłosił się w tej sprawie do Młodzika ale od jakiegoś czasu go tu nie ma... Polecicie coś?
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Umm, tak sobie wymyśliłem że chciałbym sprawdzić autko na hamowni - zobaczyć jaki w obecnym stanie ma wykres, moc. Wentyl popronował abym zgłosił się w tej sprawie do Młodzika ale od jakiegoś czasu go tu nie ma... Polecicie coś? napisz do Kuredu w tej sprawie
Rekomendowane odpowiedzi