nike21 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Umm, tak sobie wymyśliłem że chciałbym sprawdzić autko na hamowni - zobaczyć jaki w obecnym stanie ma wykres, moc. Wentyl popronował abym zgłosił się w tej sprawie do Młodzika ale od jakiegoś czasu go tu nie ma... Polecicie coś? polece Wotka od przenosnej hamowni... pogadaj z Pepinem to tez Ci o nim powie... 50zl, runda po niestachowskiej i Ci powie ile masz jedynie musisz jechac sie zwazyc zeby mase auta wpisac, ale to Ci powiem gdzie mozesz jechac
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Aye Aye sir. jak w robocie ? Narazie spokój, zaraz na obchód idę Umm, tak sobie wymyśliłem że chciałbym sprawdzić autko na hamowni - zobaczyć jaki w obecnym stanie ma wykres, moc. Wentyl popronował abym zgłosił się w tej sprawie do Młodzika ale od jakiegoś czasu go tu nie ma... Polecicie coś? polece Wotka od przenosnej hamowni... pogadaj z Pepinem to tez Ci o nim powie... 50zl, runda po niestachowskiej i Ci powie ile masz jedynie musisz jechac sie zwazyc zeby mase auta wpisac, ale to Ci powiem gdzie mozesz jechac OK, chciaż wolałbym coś "stacjonarnego".
Pepin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Umm, tak sobie wymyśliłem że chciałbym sprawdzić autko na hamowni - zobaczyć jaki w obecnym stanie ma wykres, moc. Wentyl popronował abym zgłosił się w tej sprawie do Młodzika ale od jakiegoś czasu go tu nie ma... Polecicie coś? Gekocars .... a Wojtek o którym Nikuś pisze też ma stacjonarną, za tydzień jest ćwiartka na torze Wojtek pewnie znów będzie sponsorem
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 23:21_________________________________________________
nike21 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 mi kiedys robil i dobrze wyszlo...
Pepin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 mi kiedys robil i dobrze wyszlo... mi też w Vectorze , a wagę można zrobić na wysypisku śmieci w Suchym Lesie
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 widzę że wszyscy poszli spać :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 mi kiedys robil i dobrze wyszlo... mi też w Vectorze , a wagę można zrobić na wysypisku śmieci w Suchym Lesie albo przy panoramie w surmecie
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 nie moge bo pisze z pauli kompa wpłać 4 tyś na team bo Sławek chce dołączyć ja też wpłacę 4 tyś
kuredu Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ok jak uzbieram ro wpłace daj mi 15 min :gwizdanie:
Madas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ok jak uzbieram ro wpłace daj mi 15 min :gwizdanie: ok to ja już wpłace swoją dolę
Rekomendowane odpowiedzi