Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ale spokojnie na tym forum?? a gdzie nikuś, entyl, pepin i reszta?? przyszła reszta no witam co tam słychać na końcu wakacji?? dla mnie to środek wakacji normalnie dla mnie zaczyna sie czas nauki bo obrona sie zbliża
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dla mnie zaczyna sie czas nauki bo obrona sie zbliża bierz się bierz ... już dawno mogłeś się obronić nicponiu :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...najgorsze to to,ze auto kolesia-pozyczyl auto,zajal sie moim ,holowal mnie do serwisu,pomogl dotrzec mi do Polski-a na koniec taki numer-na pasku nawet duzego sladu nie ma ,ale przyjebalem w A4-ke,babka twierdzi,ze caly bok tj listwy, drzwi i tylne nadkole-ale ja podpisalem tylko ryske na tylnych i maly slad na nadkolu i jest konflikt,bo koles mial paska ubezpieczonego,razem z firmowymi ciezarowkami i jesli poleca znizki,to koszt bedzie liczony juz w tysiacach...babka straszy sadem ,koles mowi,ze nic sie nie stalo-a ja po srodku i najlepiej to rozjebalbym tej babie auto,bo klamie j**ana...
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dla mnie zaczyna sie czas nauki bo obrona sie zbliża bierz się bierz ... już dawno mogłeś się obronić nicponiu :gwizdanie: w tym tygoniu jeszcze ostatni egzamin mnie czeka
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dla mnie zaczyna sie czas nauki bo obrona sie zbliża bierz się bierz ... już dawno mogłeś się obronić nicponiu :gwizdanie: w tym tygoniu jeszcze ostatni egzamin mnie czeka oż w morde jeszcze a na wakacje kiedy śmigacie ?
Piechol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 co tam słychać na końcu wakacji?? a wszysko w porządalu jeszcze mięsiąc wakacji, więc nie najgorzej szukam sobie jakiegoś lapa między innymi...
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...najgorsze to to,ze auto kolesia-pozyczyl auto,zajal sie moim ,holowal mnie do serwisu,pomogl dotrzec mi do Polski-a na koniec taki numer-na pasku nawet duzego sladu nie ma ,ale przyjebalem w A4-ke,babka twierdzi,ze caly bok tj listwy, drzwi i tylne nadkole-ale ja podpisalem tylko ryske na tylnych i maly slad na nadkolu i jest konflikt,bo koles mial paska ubezpieczonego,razem z firmowymi ciezarowkami i jesli poleca znizki,to koszt bedzie liczony juz w tysiacach...babka straszy sadem ,koles mowi,ze nic sie nie stalo-a ja po srodku i najlepiej to rozjebalbym tej babie auto,bo klamie j**ana... nie martw sie bo koleś zniżek nie straci, bo jak ma ubezpieczoną flote to to działa na innej zasadzie, a co do babki to niech idzie do sądu, masz oświadczenie i zarazem wygraną sprawę
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 co tam słychać na końcu wakacji?? a wszysko w porządalu jeszcze mięsiąc wakacji, więc nie najgorzej szukam sobie jakiegoś lapa między innymi... Wojtek a Ty będziesz w niedzielę na spocie ??
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dla mnie zaczyna sie czas nauki bo obrona sie zbliża bierz się bierz ... już dawno mogłeś się obronić nicponiu :gwizdanie: w tym tygoniu jeszcze ostatni egzamin mnie czeka oż w morde jeszcze a na wakacje kiedy śmigacie ? 10 września mamy wylot[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:07_________________________________________________ co tam słychać na końcu wakacji?? a wszysko w porządalu jeszcze mięsiąc wakacji, więc nie najgorzej szukam sobie jakiegoś lapa między innymi... ja sobie kupiłem nowego z 2 tyg temu
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kurcze ale nudy w tej TV .... normalnie szok
Piechol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wojtek a Ty będziesz w niedzielę na spocie ?? chyba nie... dopiero 3 września chyba będę w Poz...[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:09_________________________________________________ ja sobie kupiłem nowego z 2 tyg temu pochwal się
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kurcze ale nudy w tej TV .... normalnie szok to ją wyłącz
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wojtek a Ty będziesz w niedzielę na spocie ?? chyba nie... dopiero 3 września chyba będę w Poz... A no to szkoda .... Młodzik co za maszynę nabyłeś
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wojtek a Ty będziesz w niedzielę na spocie ?? chyba nie... dopiero 3 września chyba będę w Poz...[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:09_________________________________________________ ja sobie kupiłem nowego z 2 tyg temu pochwal się kupiłem asusa, trafił sie ostatni z wystawki przeceniony z 2300 na 1790[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:10_________________________________________________ Wojtek a Ty będziesz w niedzielę na spocie ?? chyba nie... dopiero 3 września chyba będę w Poz... A no to szkoda .... Młodzik co za maszynę nabyłeś k50ij
Piechol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 yhm... ja mam niezłego rebusa z tymi lapami
domjenick Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...najgorsze to to,ze auto kolesia-pozyczyl auto,zajal sie moim ,holowal mnie do serwisu,pomogl dotrzec mi do Polski-a na koniec taki numer-na pasku nawet duzego sladu nie ma ,ale przyjebalem w A4-ke,babka twierdzi,ze caly bok tj listwy, drzwi i tylne nadkole-ale ja podpisalem tylko ryske na tylnych i maly slad na nadkolu i jest konflikt,bo koles mial paska ubezpieczonego,razem z firmowymi ciezarowkami i jesli poleca znizki,to koszt bedzie liczony juz w tysiacach...babka straszy sadem ,koles mowi,ze nic sie nie stalo-a ja po srodku i najlepiej to rozjebalbym tej babie auto,bo klamie j**ana... nie martw sie bo koleś zniżek nie straci, bo jak ma ubezpieczoną flote to to działa na innej zasadzie, a co do babki to niech idzie do sądu, masz oświadczenie i zarazem wygraną sprawę to jedna z opcji,bo chcialem zobaczyc a4 w swietle (kolizja w nocy)i baka nie chciala,na drugi dzien nekalem ja chyba ze trzy razy w ciagu dnia ,bo chcialem zobaczyc auto w swietle dziennym,a ona twierdzila,ze nie ma czasu i ze wyjezdza itp-w poniedzialek,jade odwiezc paska,a tu dzwoni do mnie jakis typ z ubezpieczalni i mowi,ze jest problem,bo ja na oswiadczeniu podpisalem sie pod ryska i nadkolem,a on ma zdjecia calkiem inne-ja mu mowie,ze skad mam miec pewnosc,ze ta babka nie zrobila czegos w niedziele(kolizja w sobote w nocy ok 22) i probuja mi wkrecioc,ze to bylo w niedziele...cos k**wa kreca i probuja wyrwac ode mnie pieniadze-a ja im mowie "narazie"...czekam ,co koles mi powie,co mu powiedza z jego ubezpieczalni...
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 yhm... ja mam niezłego rebusa z tymi lapami chciałem coś lepszego ale justyna wybiła mi z głowy bo nie potrzebny był lepszy i miała racje
Piechol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 yhm... ja mam niezłego rebusa z tymi lapami chciałem coś lepszego ale justyna wybiła mi z głowy bo nie potrzebny był lepszy i miała racje mi trochę on posłuży, więc musi być w miarę porządny... na razie waham się międzi hp dv6 a lenovo y550...
Młodzik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...najgorsze to to,ze auto kolesia-pozyczyl auto,zajal sie moim ,holowal mnie do serwisu,pomogl dotrzec mi do Polski-a na koniec taki numer-na pasku nawet duzego sladu nie ma ,ale przyjebalem w A4-ke,babka twierdzi,ze caly bok tj listwy, drzwi i tylne nadkole-ale ja podpisalem tylko ryske na tylnych i maly slad na nadkolu i jest konflikt,bo koles mial paska ubezpieczonego,razem z firmowymi ciezarowkami i jesli poleca znizki,to koszt bedzie liczony juz w tysiacach...babka straszy sadem ,koles mowi,ze nic sie nie stalo-a ja po srodku i najlepiej to rozjebalbym tej babie auto,bo klamie j**ana... nie martw sie bo koleś zniżek nie straci, bo jak ma ubezpieczoną flote to to działa na innej zasadzie, a co do babki to niech idzie do sądu, masz oświadczenie i zarazem wygraną sprawę to jedna z opcji,bo chcialem zobaczyc a4 w swietle (kolizja w nocy)i baka nie chciala,na drugi dzien nekalem ja chyba ze trzy razy w ciagu dnia ,bo chcialem zobaczyc auto w swietle dziennym,a ona twierdzila,ze nie ma czasu i ze wyjezdza itp-w poniedzialek,jade odwiezc paska,a tu dzwoni do mnie jakis typ z ubezpieczalni i mowi,ze jest problem,bo ja na oswiadczeniu podpisalem sie pod ryska i nadkolem,a on ma zdjecia calkiem inne-ja mu mowie,ze skad mam miec pewnosc,ze ta babka nie zrobila czegos w niedziele(kolizja w sobote w nocy ok 22) i probuja mi wkrecioc,ze to bylo w niedziele...cos ku***a kreca i probuja wyrwac ode mnie pieniadze-a ja im mowie "narazie"...czekam ,co koles mi powie,co mu powiedza z jego ubezpieczalni... nie martw sie!! na pewno nie będzie żadnych problemów :good: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 23:19_________________________________________________ yhm... ja mam niezłego rebusa z tymi lapami chciałem coś lepszego ale justyna wybiła mi z głowy bo nie potrzebny był lepszy i miała racje mi trochę on posłuży, więc musi być w miarę porządny... na razie waham się międzi hp dv6 a lenovo y550... mi laptop służy do przeglądania stron w internecie i na tym jego rola sie kończy
Rekomendowane odpowiedzi