Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawe czy jest ankieta nt pojemności silników wśród uczestników :D ?

Opublikowano

i co tam panowie :naughty:

Opublikowano

a c**jnia z patatajnią :confused4:

Opublikowano

dzionek leci... jutro po poludniu jade do Hamburga i wracam w sobote wieczorem... 24 h w trasie :kwasny:

Opublikowano

jade przeprowadzic moja ciotke do PL :kwasny:

Opublikowano

Wojtek wiesz juz co wybrac? :cool1:

chyba tak: Toshiba A500 :wink4:

Ty się tak nie chwal .. tylko wódkę przywieź

:wtf::decayed:

Opublikowano

nice :wink4:

Opublikowano

Ciotka nie ma navi ? Z Hamburga do Poznania prosta droga :)

Opublikowano

tylko, że trza dołożyć 2GB ramu... :wink4: chociaż cały czas jeszcze myśle o Dellu studio 1555 :mysli:

Opublikowano

tylko, że trza dołożyć 2GB ramu... :wink4: chociaż cały czas jeszcze myśle o Dellu studio 1555 :mysli:

to juz ten dell mi sie wizualnie bardziej widzi... nie patrz na ram i dysk specjalnie bo to zawsze mozesz zmienic - najwazniejszy jest procek i grafa :wink4:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:30_________________________________________________

Ciotka nie ma navi ? Z Hamburga do Poznania prosta droga :)

ja musze tam pojechac, zabrac lodowke pralke jakas kanape ciuchy i przywiezc to do PL :cool1: a navi biore od mamy :)[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:31_________________________________________________Wojtek wlasnie przelatywalem naramowicka i widzialem Twoje autko na strzezonym :naughty:

Opublikowano

cześć chłopaki ja już po ciężkim dniu pracy ... :naughty:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:37_________________________________________________i przyznam że zdygany trochę jestem .... w kimonko pójdę na godzinkę :gwizdanie:

Opublikowano

cześć chłopaki ja już po ciężkim dniu pracy ... :naughty:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:37_________________________________________________i przyznam że zdygany trochę jestem .... w kimonko pójdę na godzinkę :gwizdanie:

kolorowych snow :gwizdanie: :)

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:41_________________________________________________przez godzinkę nic mi się nie przyśni :evil:
Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 15:41_________________________________________________przez godzinkę nic mi się nie przyśni :evil:

a moze sie przysni... :naughty: tylko nic nie gadaj przez sen :gwizdanie:

Opublikowano

Wojtek wlasnie przelatywalem naramowicka i widzialem Twoje autko na strzezonym :naughty:

nieźle się prezentuje między golfem IV a Tico, nie? :polew:

Opublikowano

POLECIŁEM TEGO DELL-A studio 1555 kumpeli z prockiem T6500 chyba, grafa ATI 512mb

dalej nie wiem-w komputroniku za 2,5k

Opublikowano

POLECIŁEM TEGO DELL-A studio 1555 kumpeli z prockiem T6500 chyba, grafa ATI 512mb

dalej nie wiem-w komputroniku za 2,5k

ja mam do wydania 3-3,5 tys... ale chętniej 3 :decayed: także trochę lepszego bym wziął :wink4: