nike21 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Wojtek wlasnie przelatywalem naramowicka i widzialem Twoje autko na strzezonym nieźle się prezentuje między golfem IV a Tico, nie? hmm, sasiadow Twojego auta chyba nie bylo jak przejezdzalem... albo nie zwrocilem uwagi
Madas Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 wszedłem i myślałem że strony mi się pojebawszy .... a tu czas rzeczywisty
Piechol Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Wojtek wlasnie przelatywalem naramowicka i widzialem Twoje autko na strzezonym nieźle się prezentuje między golfem IV a Tico, nie? hmm, sasiadow Twojego auta chyba nie bylo jak przejezdzalem... albo nie zwrocilem uwagi a możliwe, często ich nie ma
fantastic Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 wszedłem i myślałem że strony mi się pojebawszy .... a tu czas rzeczywisty Nie zjarzyłem
Pepin Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Piechol jak wybierzesz sobie notka to przyślij mi dokładny symbol to sprawdzę cenę. W sobotę VU jedzie na hamowanie .. chyba o 11tej startują
Piechol Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Piechol jak wybierzesz sobie notka to przyślij mi dokładny symbol to sprawdzę cenę. nie omieszkam
variocustoms Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Od kiedy TVN przejęło Polsat ???????
Madas Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Od kiedy TVN przejęło Polsat ??????? a czemu tak mówisz
nike21 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 bo mi sie jeblo i nie na TVN tylko na Polsacie
variocustoms Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ja dzisiaj mam ujowy dzień, kiepskie samopoczucie, nerwy mnie zżerają itd. itd. ujnia z c.grzybnią
nike21 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 zmykam juz spac... dobranoc wszystkim
blind1 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 dobelek , wpadlem sie przywitac bo musze spadac tyrac na chleb. milego dnia zycze
Madas Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 kurcze znowu nic mi się nie chce ... dopiero przed chwilą wstałem ...masakra
nike21 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 kurcze znowu nic mi się nie chce ... dopiero przed chwilą wstałem ...masakra mi o 8 tez sie nic nie chcialo... ale trzeba bylo ruszyc tylek z wyra i jechac do roboty
Madas Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 trzeba w miasto uderzyć za chwilę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi