Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Musasuszi nie mam mejla dalej :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 byle damskie no wiadomo a jakie no tak na wszelki wypadek pisze. rozumiem ze chodzilo o moje wrazenie a nie przechodniow [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 11:48_________________________________________________ Musasuszi nie mam mejla dalej :gwizdanie: najpierw musze wyslac. zeby wyslac musze sie dostac na drugiego kompa. a drugi komp pilnie zajety narazie
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 wysle, ale monitoruj sprawe :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 łokej , Marinerowy wrócił , macie pozdro
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 madas w Kaliszu płaciłem za antenkę chyba ok 150 zyla + radio Midland (ręczniak) razem chyba ok 650 zyla
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 łokej , Marinerowy wrócił , macie pozdro gdyby wlecial na spota by sie chlopaki zdziwili
Deszcz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 A widzieliscie wczoraj zlot BMW? koło nas na tym samym poziomie w KC???? Tak się zapatrzyłem ze o mało w mur nie wjechałem :kox:
Iverson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 łokej , Marinerowy wrócił , macie pozdro gdyby wlecial na spota by sie chlopaki zdziwili miałby wczoraj spot łączony hyhyhy
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja pierwszy wypatrzyłem dresowców
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 A widzieliscie wczoraj zlot BMW? koło nas na tym samym poziomie w KC???? Tak się zapatrzyłem ze o mało w mur nie wjechałem :kox: jakie bumy wrazenie robia[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 12:44_________________________________________________ ja pierwszy wypatrzyłem dresowców vario skrycie sni o bumie
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 no ale M6 chyba nikt by nie pogardzil...
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Musashi nie po to wożę pałkę teleskopową żeby marzyć o Bumie, nie lubię BMW
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Musashi nie po to wożę pałkę teleskopową żeby marzyć o Bumie, nie lubię BMW :oklaski: nic dodać nic ująć
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Musashi nie po to wożę pałkę teleskopową żeby marzyć o Bumie, nie lubię BMW :oklaski: nic dodać nic ująć [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 13:36_________________________________________________ no ale M6 chyba nikt by nie pogardzil... M1 chyba pewnie ze M6 bylby fajny ale zeby go sprzedac i dolozyc do audi
Deszcz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piękny temat czytam o środkach do pielęgnacji - Meguiars - , Ive próbowałeś? Chciałeś chyba inwestować w poszczególne środki po 200 zł miesięcznie żeby mieć full komplecik. Co niektórzy to chyba doktoraty porobili na pielęgnacji aut
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piękny temat czytam o środkach do pielęgnacji - Meguiars - , Ive próbowałeś? Chciałeś chyba inwestować w poszczególne środki po 200 zł miesięcznie żeby mieć full komplecik. Co niektórzy to chyba doktoraty porobili na pielęgnacji aut ja uzywam sonaxa. o ile uzywam czegokolwiek
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piękny temat czytam o środkach do pielęgnacji - Meguiars - , Ive próbowałeś? Chciałeś chyba inwestować w poszczególne środki po 200 zł miesięcznie żeby mieć full komplecik. Co niektórzy to chyba doktoraty porobili na pielęgnacji aut ja uzywam sonaxa. o ile uzywam czegokolwiek a ja dmuchne, chuchne i przecieram rekawem...
Rekomendowane odpowiedzi