Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

:hi: co tak po cichu sie wita

moj lapek glownie lezy w domu na stole... torbe potrzebuje od czasu do czasu wiec nie bede wydawal na nia 100zl jak moge miec za 20 a chodzi mi tylko o to zeby sie lapek nie walal na siedzeniu albo w bagazniku

chyba że tak -chociaż ci powiem że ja też dużo torby nie używam - tylko do przejazdów do szwecji a itak zdania nie zmienie że są gówniane - następną jak będe kupował to wezmę za 50-70pln i zobaczę ile wytrzyma czasu

Opublikowano

fan kiedyś mówiłeś, że Twoja znajoma ma della 1555 :przebiegly: może ona ma fajną torbę? :decayed::polew: ja jestem w stanie wydać na torbę do 150 zł :)

Opublikowano

fan kiedyś mówiłeś, że Twoja znajoma ma della 1555 :przebiegly: może ona ma fajną torbę? :decayed::polew: ja jestem w stanie wydać na torbę do 150 zł :)

nie mówiłem że ma tylko że jej tego dela poleciłem-ostatecznie kupiła TOshibe A500 bez torby :decayed:

za torbę robi narazie reklamówka z media markt :polew:

Opublikowano

no to zrobiła zupełnie odwrotnie niż ja... :gwizdanie: coż, to szukam dalej :rolleyes:

Opublikowano

no to zrobiła zupełnie odwrotnie niż ja... :gwizdanie: coż, to szukam dalej :rolleyes:

"szukajcie a znajdziecie" :naughty:

Opublikowano

"szukajcie a znajdziecie" :naughty:

nic co ludzkie nie powinno Wam być obce :decayed:

Opublikowano

jak nic nie będzie w MM ani Saturnie to chyba zamówię tą: http://www.allegro.pl/item738688662_belkin_suit_line_collection_carry_case15_6_nowos.html :)[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 15:51_________________________________________________ale mądrościami walicie dziś :decayed:

Opublikowano

no fajna torba - futerał :evil:

Opublikowano

to ja wole co roku kupowac torbe za 20zl i miec stale nowa niz wydac 80zl :gwizdanie:

Opublikowano

a ja idę dada z Julką :gwizdanie:

Opublikowano

to ja wole co roku kupowac torbe za 20zl i miec stale nowa niz wydac 80zl :gwizdanie:

to czemu jeździsz audi a nie daewoo? :decayed::naughty:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 16:21_________________________________________________

to Ci pa :wink4:

Opublikowano

to czemu jeździsz audi a nie daewoo? :decayed::naughty:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 16:21_________________________________________________

to Ci pa :wink4:

kurde o tym samym pomyślałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 16:30_________________________________________________

bajo - szerokości życzę
Opublikowano

to czemu jeździsz audi a nie daewoo? :decayed::naughty:[

myslac tym sposobem dlaczego masz A3 a nie A8? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

spokojna Twoja rozczochrana... :naughty:

Opublikowano

spokojna Twoja rozczochrana... :naughty:

ale ja sie niczym nie martwie :decayed:

Opublikowano

i co tam chłopaki :cool1:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry: wszystkim[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:43_________________________________________________czesc Bartek doszly mnie sluchy ze sie przeprowadzasz :mysli: