Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mam Unidena 520XL i nie narzekam, radyjko sprawuje się świetnie :good:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dla mnie radio to radio ważne żeby info wychwycić :)

Opublikowano

Dokładnie, na niektórych sprzętach nic nie słychać i potem się ludki po 100 razy pytają o drogę :polew:
Opublikowano

no tak jak mówisz u mnie słychać dobrze więc nie narzekam ... jakby były zakłócenia do duupy do zmieniłbym natychmiast :cool1:

Opublikowano

no tak jak mówisz u mnie słychać dobrze więc nie narzekam ... jakby były zakłócenia do duupy do zmieniłbym natychmiast :cool1:

zostaje jeszcze kwestia zaklocen ktore Ty wysylasz :wink4:

Opublikowano

jak się wszyscy chwalą unidenem , to ja też , ja mam uniden pro 510xl i nie musiałem go kupować hyhyhy :naughty::decayed::tongue4:

Opublikowano

jak się wszyscy chwalą unidenem , to ja też , ja mam uniden pro 510xl i nie musiałem go kupować hyhyhy :naughty::decayed::tongue4:

sakąd masz :cool1::mysli:

Opublikowano

dostałem z autem :naughty: , niezła promocja co :naughty: , kupujesz radio + chabeta gratis :kox:

Opublikowano

dostałem z autem :naughty: , niezła promocja co :naughty: , kupujesz radio + chabeta gratis :kox:

nieźle .....

ja nic nie dostałem w bonusie :disgust:

Opublikowano

Dokładnie, na niektórych sprzętach nic nie słychać i potem się ludki po 100 razy pytają o drogę :polew:

ja zasieg mam kosmiczny na alanie takim samym jak madas, ale to zasluga anteny ma 1,5 m :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 18:09_________________________________________________zmykam ludziki w trase :cool1: milego weekendu :)

Opublikowano

gdzie Ty się wybierasz na pomorze ??

Opublikowano

i wzajemnie :hi:

Opublikowano

ktoś jutro dołącza się do szorowania autka ... nei wiem o której ale wiem że pod MAKRO ?

Opublikowano

ale mamy jebiaszcze jezioro , które 2 rok sie marnuje :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

ktoś jutro dołącza się do szorowania autka ... nei wiem o której ale wiem że pod MAKRO ?

ja chyba bede :good: ale jeszcze nie wiem o ktorej...

Opublikowano

ale mamy jebiaszcze jezioro , które 2 rok sie marnuje :wallbash: :wallbash: :wallbash:

jak sie marnuje - ja tam nic nie zauważyłem

Opublikowano

:hi:

NIKUS DZIEKI WIELKIE

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

:hi:

NIKUS DZIEKI WIELKIE

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

a nima za co - polecam sie :decayed:

Opublikowano
:brawo:
Opublikowano

:brawo:

:wtf: