Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłakami :mysli:

tak

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego :mysli:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________

ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie

tam tez znam troszke ludzi :naughty:

Grabowski Grabowska

Anna i Rafal moze?

chyba tak :mysli: mój kolega się ochajtał z Anią i ma brata który próbował coś nawet na gitarze czy na czymś tam pogrywać .... ten kolega wziął nazwisko po Ani a na imię ma Paweł i jest dyrektorem sklepów Arturo :)

Opublikowano

Adam zapodaj nazwisko i imie moze mamy wspolnego znajomego :mysli:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________

ja na święta też będę w śremie a dokłądnie w Zbrudzewie

tam tez znam troszke ludzi :naughty:

dobrze znam wlasciciela tego lokalu :naughty:

często z justyną jeździmy na obiad do tropicany, a w zbrudzewie kogo znasz?[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:37_________________________________________________swego czasu balowałem często z braćmi kłakami, ale teraz już nie ma kontaktu

Opublikowano

kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy

Opublikowano

kiedyś bywałem na rynku "pod balkonem" ale chyba kucharz się tam zmienił i wolę jeździć do tropy

wlasciciela tego lokalu tez znam :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:45_________________________________________________Bartek mial tez ekwador w manieczkach i w mielnie :decayed:

Opublikowano

wlasciciela tego lokalu tez znam :kox:

kiedyś był też fajny skorpion ale teraz tam jest sklep meblowy, (chyba że już jest coś innego)

Opublikowano

Adam mowimy o innych osobach bo pana r. grabowskiego znam dobrze ,handluje autami i musialem mu kiedys r.. obic bo odbil mi anie :tongue4: a ona z domu nazywala sie fogt[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:47_________________________________________________

z tym lokalem to byly dziwne historie i wlasciciele sie zmieniali

kiedyś był też fajny skorpion ale teraz tam jest sklep meblowy, (chyba że już jest coś innego)

Opublikowano

Adam mowimy o innych osobach bo pana r. grabowskiego znam dobrze ,handluje autami i musialem mu kiedys r.. obic bo odbil mi anie :tongue4: a ona z domu nazywala sie fogt

a może tak mu obiłeś że zapomniał jak sie nazywał :polew:

Opublikowano

a to inne osoby :)

Opublikowano

teraz chyba nazywa sie imperium a wlascicielem jest moj byly sasiad :decayed:

Opublikowano

Adam mowimy o innych osobach bo pana r. grabowskiego znam dobrze ,handluje autami i musialem mu kiedys r.. obic bo odbil mi anie :tongue4: a ona z domu nazywala sie fogt[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:47_________________________________________________

z tym lokalem to byly dziwne historie i wlasciciele sie zmieniali

w skorpionie zawsze z kłakami siedzieliśmy

Opublikowano

a to inne osoby :)

ten o ktorym mowie ma biala glowe i duze blizny na lukach brwiowych

Opublikowano

skorpion to nie imperium

Opublikowano

Panowie nie pijcie do mnie, chciałem wpaść ale miałem 1600 km w pupie,, mega zdygany itp. itp. a tak BTW na forum cały czas się udzielam, nie siedzę na www.lexusownersclub.com tylko na A4-klub

Opublikowano

to nazwisko tez mi cos mowi ale srem jest maly znasz duzo ludzi mowisz czesc ale jak sie ktos nazywa :mysli: to nie bardzo pamietasz[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________

skorpion to nie imperium

skorpion byl kolo dworca o ile dobrze pamietem

Opublikowano

to nazwisko tez mi cos mowi ale srem jest maly znasz duzo ludzi mowisz czesc ale jak sie ktos nazywa :mysli: to nie bardzo pamietasz[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________

skorpion to nie imperium

skorpion byl kolo dworca o ile dobrze pamietem

tak a imperium jest koło relaxu

Opublikowano

hehe Maciej :notworthy: lepiej sie orientujesz niz ja. zgadza sie[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:58_________________________________________________ale jak ostatnio bylem tam gdzie byl scorpion to mial to moj byly sasiad a gore ta disco mial tez bartek rakoski[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:00_________________________________________________a imperium jest piotra sledzia tego co ma tropicane

Opublikowano

swego czasu bawiłem sie co tydzień w śremie, z wyjątkiem wakacji bo wtedy nowy dębiec "niedźwieź"[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:02_________________________________________________i od czasu do czasu do młynu w racocie się zaglądało

Opublikowano

ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl :embarrassed: , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada

Opublikowano

ja wpadam do tych knajp sporadycznie bo nie za czesto bywam w pl :embarrassed: , duzo ludzi sie wyprowadzilo wiecej sie wprowadzilo no i tak to wyglada

A na jakiej ulicy Ty mieszkasz?