Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie nie wiem mam w kluczyku też guzik ale nie dział nic jak go dusze wymieniłem baterie i tez nic po wduszeniu pare razy nowo odkrytego guzika nic się nie dzieje nic się nie zapala hmmm :mysli: a katapulta to też nie jest no chyba że nie działa bo nie wyskoczyłem :naughty:

jest to dezaktytwacja czujek alarmowych. np zeby mozna bylo zostawic dziecko albo psa w aucie :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 20:43_________________________________________________

:bry: konusy :polew:

czesc leser :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A kiedy mam wiedzieć że jest włonczone czy też wyłonczone.. ? :confused4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

tego Ci nie powiem bo nie uzywam :)[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:02_________________________________________________

:hi:

czesc sklepikarz :decayed: jak tam? kiedy wlatujesz do poz?

Opublikowano

bede po niedzieli i zostaje na noc al enie wiem dokladnie kiedy wyjezdzam w trase w poniedzialek i kiedy do pozka zahacze nie wiem. ale przydało by sie jakis wypad zrobic na miasto. co Wy na to :mysli::naughty: :naughty:

Opublikowano
:hi: witam zaloge :naughty: ,padam na r.... jestem w....... jak bezpiecznik po zwarciu :confused4: .
Opublikowano

bede po niedzieli i zostaje na noc al enie wiem dokladnie kiedy wyjezdzam w trase w poniedzialek i kiedy do pozka zahacze nie wiem. ale przydało by sie jakis wypad zrobic na miasto. co Wy na to :mysli::naughty: :naughty:

za :naughty: moze bilard?

Opublikowano

Michu jaki ty masz zbiorniczek do spryskiwaczy znaczy jaka pojemnosc i czy sa tam dwa silniczki?[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:28_________________________________________________Bartek interes sie dobrze kreci?

Opublikowano

Michu jaki ty masz zbiorniczek do spryskiwaczy znaczy jaka pojemnosc i czy sa tam dwa silniczki?[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:28_________________________________________________Bartek interes sie dobrze kreci?

jak na pierwszy tydzien to jest bardzo dobrze.ruch całkiem spory. ja daje sobie 6m-cy zeby to rozkrecic tak jak trzeba

Opublikowano

Michu jaki ty masz zbiorniczek do spryskiwaczy znaczy jaka pojemnosc i czy sa tam dwa silniczki?

dwa silniczki-4.5 litra

Opublikowano

aktywuje sie automatycznie przy każdym włączeniu alarmu chyba ale pewien nie jestem

Opublikowano

jest o tym na forum... poszukaj :wink4:

Opublikowano

jak na pierwszy tydzien to jest bardzo dobrze.ruch całkiem spory. ja daje sobie 6m-cy zeby to rozkrecic tak jak trzeba

to powodzenia by bylo jak planujesz :good:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:50_________________________________________________

Michu jaki ty masz zbiorniczek do spryskiwaczy znaczy jaka pojemnosc i czy sa tam dwa silniczki?

dwa silniczki-4.5 litra

dzieki Michu bede musial sobie taki zakupic

Opublikowano

cześć wieczorową porą :hi:

co za spotkanko się szykuje :mysli:

Opublikowano

cześć wieczorową porą :hi:\

ostre chlanie :kox:

Opublikowano

cześć wieczorową porą :hi:

czesc Adam :hi:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________przepraszam was ale ja uciekam bo zajechali mnie jak ta szkape w zakopcu :confused4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:56_________________________________________________milego wieczoru wszystkim zycze

Opublikowano

no to odpoczywaj odpoczywaj :cool1:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:57_________________________________________________wzajemnie :)

Opublikowano

do jutra

Opublikowano

ja do picia ostatnio sie nie nadaje, zmeczenie daje znac, w sobote po 0,5l byłem dead

Opublikowano

Starość nie radość Kuredu albo już brak wprawy