RozDam Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 czy spoty są w każdą niedzielę? pomoże mi ktoś oczyścić DPF bo mam stan krytyczny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Spoty są co 2 tygodnie z reguły, DPFa musisz wypalić wg. instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozDam Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 czyli next week? wiem, ale nie zdążyłem i zapalił mi się na stałe z silnikiem i migającą święcą, pojeździłem jeszcze troszkę w takim stanie i stracił całkiem ducha... teraz nie mam mocy... najgorsze jest to że 1 na tydzień on chce być czyszczony - jeżdżę z reguły po mieście i mam już dosyć nieplanowanych wypadów za miasto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 co tam chłopaki ..... Ja jutro muszę koła na zimowe zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 co tam chłopaki ..... Ja jutro muszę koła na zimowe zmienić no czas najwyższy ja już zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 co tam chłopaki ..... Ja jutro muszę koła na zimowe zmienić no czas najwyższy ja już zmieniłem no wiem ... pomalowałem pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 czyli next week? wiem, ale nie zdążyłem i zapalił mi się na stałe z silnikiem i migającą święcą, pojeździłem jeszcze troszkę w takim stanie i stracił całkiem ducha... teraz nie mam mocy... najgorsze jest to że 1 na tydzień on chce być czyszczony - jeżdżę z reguły po mieście i mam już dosyć nieplanowanych wypadów za miasto:) Daj mi auto na jeden dzień to Ci go wypalę, codziennie robię 240 km więc nie ma szans na zatkanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 w koncu w domu... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 a gdzieś był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 u mamy na obiedzie i ze szlapa w terenie [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:14_________________________________________________i rano na cmentarzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 toś się najeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 no troszku :gwizdanie: teraz wale browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 co tam chłopaki ..... Ja jutro muszę koła na zimowe zmienić no czas najwyższy ja już zmieniłem no wiem ... pomalowałem pokój i nie tylko pokuj, a niechwal się bo sam tego nie robiłeś, zapomniałeś o Julce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 aaaa no i piwnice z Julką :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 wszystkie zasługi chciałeś sobie przypisać [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:36_________________________________________________przypominam wszystkim, że za tydzień spot w Pile, obecność obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tylko o której wyjazd będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 musicie to ustalić między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 ustali się ustali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 i jakoś na pewno się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 a o ktorej sie zaczyna spocik w pile? proponuje wyjechac z Poz ok 1.5 h wczesniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi