fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a u mnie żywiec ... jabłkowy, gazowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 u mnie herbata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a u mnie żywiec ... jabłkowy, gazowany jakiś dziwny ten żywiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a u mnie żywiec ... jabłkowy, gazowany jakiś dziwny ten żywiec szwedzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 u mnie herbata no jeden pożądny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 u mnie premiumek piwo o smaku wody u mnie herbata z miodem i cytryną, bo źle się czuję swinska grypa? jabłkowy, gazowany smakowy gazowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a u mnie żywiec ... jabłkowy, gazowany jakiś dziwny ten żywiec szwedzki to chyba tylko na ich rynek wychodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 u mnie herbata no jeden pożądny norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a u mnie żywiec ... jabłkowy, gazowany jakiś dziwny ten żywiec szwedzki to chyba tylko na ich rynek wychodził ciekawe jeszcze jakie smaki maja :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:57_________________________________________________ u mnie herbata no jeden pożądny norma :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 borówkowy, malinowy, żurawinowy, miętowy, cytrynowy i chili :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 borówkowy, malinowy, żurawinowy, miętowy, cytrynowy i chili :gwizdanie: jeszcze mi powiedz ze maja smak volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 u mnie premiumek piwo o smaku wody było w lodówce to wziąłem najbardziej lubię peroni, ale drogawe jest piwo studenckie = czerwona warka poniżej dychy za 4-pak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 czerwona warka jest na pewno lepsza od premiuma... peroni nie pilem - musze sprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 borówkowy, malinowy, żurawinowy, miętowy, cytrynowy i chili :gwizdanie: jeszcze mi powiedz ze maja smak volvo ja miałem Volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 borówkowy, malinowy, żurawinowy, miętowy, cytrynowy i chili :gwizdanie: jeszcze mi powiedz ze maja smak volvo ja miałem Volvo a ja AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) strong jest tez pyszny ale to piwo dwu slodowe ktore zaliczam do ciemnych i lubie rownie bardzo co ciemna fortune. tylko strongiem idzie sie najebac a po 2. fortunie mozna puscic pawia takie slodkie :> ale pyszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a ja latałem najnowszym v70 z 185 konnym dieslem nawet galancie szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a ja teraz mam audi a Ty miniAudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 borówkowy, malinowy, żurawinowy, miętowy, cytrynowy i chili :gwizdanie: jeszcze mi powiedz ze maja smak volvo ja miałem Volvo ja kiedys siedzialem... w S80 :gwizdanie: i stwierdzam ze wolalbym B7 [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________ a ja teraz mam audi a Ty miniAudi Mlody ma "samochod dla ludu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 pils albo tyskie to moim zdaniem piwa ktore maja smak najbardziej zblizony do piwa... reszta to jakies wynalazki dla dla dzieci kwiatow (ur od 1990) strong jest tez pyszny ale to piwo dwu slodowe ktore zaliczam do ciemnych i lubie rownie bardzo co ciemna fortune. tylko strongiem idzie sie najebac a po 2. fortunie mozna puscic pawia takie slodkie :> ale pyszka :punk: też tak myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi