Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? :mysli:

jak chcecie

ja raczej będę sam :)

no to może wszyscy sami :naughty:

wlasnie o to chodzilo... w tej sytuacji jak dla mnie to moze byc codziennie :naughty:

dla mnie sobota albo środa

Adam to moze wstepnie sobota po Pilskim spocie? :mysli:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:42_________________________________________________

jak chcecie możecie laski zabrać mi to n ie przeszkadza jak coś :evil:

drzewa sie do lasu nie bierze :naughty:

jak chcecie możecie laski zabrać mi to n ie przeszkadza jak coś :evil:

jak sobota to z kobietkami środa może być bez :naughty:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:42_________________________________________________a kiedy ten spot w pile??

a kiedy ten spot w pile??

12.12.2009 o 13 zbiorka ale gdzie to sie jeszcze okaze...

jak sobota to z kobietkami środa może być bez

Ilonie nie pasuje zaden z tych dni wiec ja bede bez... :naughty:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009' date=' 20:47[/size']_________________________________________________

oki to wy sie zgadajcie i dajcie mi znać co i jak a teraz spadam spać. trzymajcie się

kuruj sie :hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009' date=' 20:48[/size']_________________________________________________

jakbyście poczekali to też bym wpadł może - 18 wracan na chatę - od 19 bedeeee freeeee

jak mamy zaczekac to nie ma "moze"... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:50_________________________________________________

sluchajcie... mam pomysl zeby zrobic sylwka na chacie bo nie chce mi sie nigdzie wychodzic.

ma to byc kameralna imprezka, kawalek do podylania sie znajdzie jak ktos bedzie chcial, muza z kompa, alkohol we wlasnym zakresie, co do zarcia trzeba by sie zgadac... 2 lata temu tez robilem i bylo sii :good:

ktos by reflektowal chociaz wstepnie czy macie juz plany?

pomysl czysto teoretyczny...

ja nie mam planów ... zaproszenia 2 miałem ale skorzystam ponieważ wolę właśnie domówki z prostej przyczyny że mam małe dziecko i kobitę w 6 mies ciąży :)

ja nie mam planów ... zaproszenia 2 miałem ale skorzystam ponieważ wolę właśnie domówki z prostej przyczyny że mam małe dziecko i kobitę w 6 mies ciąży :)

to super...jeszcze mam kilka osob z ktorymi musze pogadac :)[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:10_________________________________________________co do konkterow sie jeszcze zgadamy :)

Pamiętam, że Duluki dawał temat sylwestra, może ma więcej miejsca, ja jak już to na sylwka z 2ma córkami, może Pepin też by przyszedł z córkami itp. itd.

Pamiętam, że Duluki dawał temat sylwestra, może ma więcej miejsca, ja jak już to na sylwka z 2ma córkami, może Pepin też by przyszedł z córkami itp. itd.

to i ja z córkami wpadłbym :naughty:

rzucilem propozycje... z dulukim trza by pogadac tak jak z pepinem...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:30_________________________________________________u mnie miejsca jest na ok 20 osob[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:33_________________________________________________Karolu co powiesz? :cool1: :gwizdanie:

Pepin szuka jakiegoś wyjazdowego, bo nie mamy dzieci przez tydzień i chcemy uciec na 3 dni gdzieś w okolicy do 100km .. ale kto wie .. na razie jedna oferta odpadła

50m2[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:53_________________________________________________ale w duzym pokoju beda staly 4 wyra do siedzenia i na srodku duza lawa... w malym pokoju miejsce do tanczenia, a jak wiadomo, najlepsze imprezy sa w kuchni :naughty:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:54_________________________________________________juz to przerabialem :wink4: