Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak chcecie możecie laski zabrać mi to n ie przeszkadza jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale panowie - podstawowe pytanie - z laskami czy bez? jak chcecie ja raczej będę sam no to może wszyscy sami wlasnie o to chodzilo... w tej sytuacji jak dla mnie to moze byc codziennie dla mnie sobota albo środa Adam to moze wstepnie sobota po Pilskim spocie? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:42_________________________________________________ jak chcecie możecie laski zabrać mi to n ie przeszkadza jak coś drzewa sie do lasu nie bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak chcecie możecie laski zabrać mi to n ie przeszkadza jak coś jak sobota to z kobietkami środa może być bez [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:42_________________________________________________a kiedy ten spot w pile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jakbyście poczekali to też bym wpadł może - 18 wracan na chatę - od 19 bedeeee freeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a czemu sobota? ja pracuje do 14 w soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 dla mnie środa wstępnie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 oki to wy sie zgadajcie i dajcie mi znać co i jak a teraz spadam spać. trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 oki to wy sie zgadajcie i dajcie mi znać co i jak a teraz spadam spać. trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 a kiedy ten spot w pile?? 12.12.2009 o 13 zbiorka ale gdzie to sie jeszcze okaze... jak sobota to z kobietkami środa może być bez Ilonie nie pasuje zaden z tych dni wiec ja bede bez... [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009' date=' 20:47[/size']_________________________________________________ oki to wy sie zgadajcie i dajcie mi znać co i jak a teraz spadam spać. trzymajcie się kuruj sie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009' date=' 20:48[/size']_________________________________________________ jakbyście poczekali to też bym wpadł może - 18 wracan na chatę - od 19 bedeeee freeeee jak mamy zaczekac to nie ma "moze"... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:50_________________________________________________ sluchajcie... mam pomysl zeby zrobic sylwka na chacie bo nie chce mi sie nigdzie wychodzic. ma to byc kameralna imprezka, kawalek do podylania sie znajdzie jak ktos bedzie chcial, muza z kompa, alkohol we wlasnym zakresie, co do zarcia trzeba by sie zgadac... 2 lata temu tez robilem i bylo sii ktos by reflektowal chociaz wstepnie czy macie juz plany? pomysl czysto teoretyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja nie mam planów ... zaproszenia 2 miałem ale skorzystam ponieważ wolę właśnie domówki z prostej przyczyny że mam małe dziecko i kobitę w 6 mies ciąży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja nie mam planów ... zaproszenia 2 miałem ale skorzystam ponieważ wolę właśnie domówki z prostej przyczyny że mam małe dziecko i kobitę w 6 mies ciąży to super...jeszcze mam kilka osob z ktorymi musze pogadac [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:10_________________________________________________co do konkterow sie jeszcze zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ok spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pamiętam, że Duluki dawał temat sylwestra, może ma więcej miejsca, ja jak już to na sylwka z 2ma córkami, może Pepin też by przyszedł z córkami itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pamiętam, że Duluki dawał temat sylwestra, może ma więcej miejsca, ja jak już to na sylwka z 2ma córkami, może Pepin też by przyszedł z córkami itp. itd. to i ja z córkami wpadłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pamiętam, że Duluki dawał temat sylwestra, może ma więcej miejsca, ja jak już to na sylwka z 2ma córkami, może Pepin też by przyszedł z córkami itp. itd. rzucilem propozycje... z dulukim trza by pogadac tak jak z pepinem...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:30_________________________________________________u mnie miejsca jest na ok 20 osob[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:33_________________________________________________Karolu co powiesz? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pepin szuka jakiegoś wyjazdowego, bo nie mamy dzieci przez tydzień i chcemy uciec na 3 dni gdzieś w okolicy do 100km .. ale kto wie .. na razie jedna oferta odpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 to ilu metrowe masz mieszkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No właśnie nikuś ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 50m2[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:53_________________________________________________ale w duzym pokoju beda staly 4 wyra do siedzenia i na srodku duza lawa... w malym pokoju miejsce do tanczenia, a jak wiadomo, najlepsze imprezy sa w kuchni [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:54_________________________________________________juz to przerabialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 to ja mam 45 więc na 18 osób mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi