kuredu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witka z wieczora jak tam ta walka bo nie mam polsatu :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ja mam ok 250 KM więc jak sie wkurfię to czasami pokażę nowszym autom co stary Lex potrafi wyobraź sobie minę właściciela BMW 530i z 2007-2008 jak z bólem pognał 15 letniego Lexa U mas na placu też stoi nowy rx to tylko podoba mi się klapa tylna zamykana na guzik Niby mam 1,9 i 115 km diagnosta był pod zaj... zdziwieniem jak przejechał ze mną po obwodnicy E-g a on ma 3,0 diesla w Mietku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 kuredu walki newmanna z pudzianem jeszcze nie ma ale inni się ostro nawalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witka z wieczora jak tam ta walka bo nie mam polsatu :wallbash: Siemka banita jest link na forum że on-line możesz lukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 wez podrzuc Patryk pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Był ale wjebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 wez podrzuc Patryk pls cześć konusku jak leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohkyomoon Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam. ale pudzian dał 15 sekundowe show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 no masakra gość jest tak niemiłosiernie silny że nie wiem kto go pokona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witka z wieczora jak tam ta walka bo nie mam polsatu :wallbash: pudzian go rozniosl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Pudzian - czołg II Wojna Światowa. Do babci pukają Niemcy. Babcia zgarbiona schorowana otwiera drzwi a Hans od drzwi pyta: -Babcia, gdzie babcia schowała partyzanty?? Babcia na to ze nie ma ich u niej, Hans nie daje za wygrana: - albo babcia mówi gdzie partyznaty, albo Helmut utnie babci noga -ale u mnie naprawdę ich nie ma. Po chwili Helmut wyciąga kose i już babcia bez nogi. Wszędzie tryska krew, ściany, meble, sufit we krwi. Hans nie daje za wygrana: - Babcia mówi gdzie partyzanty bo Helmut utnie babci druga noga - Ale u mnie naprawdę nie ma No i Helmut złapał za kose i po drugiej nodze. Niemcy zwątpili, skoro babcia dała z siebie zrobić półkadłubka to na pewno nie ma partyzantów. Po ich wyjściu odwija się dywan, podnosi klapa, wychodzą partyzanci i jeden z nich mówi: - Widzisz babcia. Kłamstwo ma krótkie nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Pudzian - czołg II Wojna Światowa. Do babci pukają Niemcy. Babcia zgarbiona schorowana otwiera drzwi a Hans od drzwi pyta: -Babcia, gdzie babcia schowała partyzanty?? Babcia na to ze nie ma ich u niej, Hans nie daje za wygrana: - albo babcia mówi gdzie partyznaty, albo Helmut utnie babci noga -ale u mnie naprawdę ich nie ma. Po chwili Helmut wyciąga kose i już babcia bez nogi. Wszędzie tryska krew, ściany, meble, sufit we krwi. Hans nie daje za wygrana: - Babcia mówi gdzie partyzanty bo Helmut utnie babci druga noga - Ale u mnie naprawdę nie ma No i Helmut złapał za kose i po drugiej nodze. Niemcy zwątpili, skoro babcia dała z siebie zrobić półkadłubka to na pewno nie ma partyzantów. Po ich wyjściu odwija się dywan, podnosi klapa, wychodzą partyzanci i jeden z nich mówi: - Widzisz babcia. Kłamstwo ma krótkie nogi :polew: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Piechol to twoja babcia była? lepiej daj kawał o Najmanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 spadam do wyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 cześć ale pochmurny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 u nas tak średnio - przynajmniej od czasu do czasu słońce wyglądnie zza chmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 pada śnieg w Tbg :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 pada śnieg w Tbg :drool: nie lubię zimy ...ale powiem szczerze że mógłby spaść już śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi