Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka ja w Tbg , miałem upojny wieczór :cool1: , idę na śniadanie bo Iza do pracy się spieszyła i nie zdążyła zrobić , fajne projekty wyszły , nawet lepsze niż te z biała B8... :slina:

upojny?? ja bym wolal miec stosunkowo udany wieczor... :polew:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...może inaczej stosunkowo-upojny wieczór :naughty::decayed:

Opublikowano

Hhahahahhah chyba próbujesz ustrzelić post numer 500 000 zamast się uczyć :polew:

dokładnie, tak niewiele brakowało... wystarczyłyby kolejne 2 kawy... :polew:

Opublikowano

hejka ja w Tbg , miałem upojny wieczór :cool1: , idę na śniadanie bo Iza do pracy się spieszyła i nie zdążyła zrobić , fajne projekty wyszły , nawet lepsze niż te z biała B8... :slina:

upojny?? ja bym wolal miec stosunkowo udany wieczor... :polew:

...może inaczej stosunkowo-upojny wieczór :naughty::decayed:

bless :hi:

wy od rana tylko o jednym :naughty: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 09:55_________________________________________________ja dzisiaj mam pusty dzień tzn nie ma roboty :gwizdanie:

Opublikowano
ja dzisiaj mam pusty dzień tzn nie ma roboty
po prezenty jedź dla Swoich Kobiet :decayed:
Opublikowano

tak chyba zrobie .....

czułem że jedziesz do TBG bo cały wieczór Ci nie było na forum :gwizdanie:

ciekawe czy Peter kładł się spać :mysli:

Opublikowano

czułem że jedziesz do TBG bo cały wieczór Ci nie było na forum :gwizdanie:

martwiłeś się o mnie :decayed: , dziękuję :wink4:
Opublikowano

a co teraz Iza jedzie z Tobą do Kalisza ?? pisałeś że może na następny spot wpadniecie razem.....ja biore swoje kobiełki na spot a żeby sobie pochasały na markiecie :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 10:06_________________________________________________a Musashi bidul musiał wstać z samego rana pewnie załamke strzelił bo to nie podobne do niego :gwizdanie:

Opublikowano

nie teraz raczej nie , bo tez ma dużo pracy, ona się czai na szał wyprzedaży po nowym roku, to pewnie w styczniu przyjedziemy

Opublikowano

witam :) Opuszczam szeregi do niedzieli, trzeba sie w domu pokazac :wink4:

Opublikowano

a pamiętasz drogę do "domu", Ty to już jak Poznaniak :tongue4:

Opublikowano

a pamiętasz drogę do "domu", Ty to już jak Poznaniak :tongue4:

Nie wiem ale poruszam sie z navi to trafie no i przynajmniej wiem gdzie sa radary :)

Opublikowano

troche zabalowałeś w Poznaniu co :gwizdanie:

Opublikowano

troche zabalowałeś w Poznaniu co :gwizdanie:

Cos czuje ze jak uda mi sie tu ukonczyc studia to juz osiade w tych okolicach na dluzej :)

Opublikowano

a czemu miałoby Ci się nie "udać" i bardzo dobrze osiadaj w poznaniu, świetne miejsce do zamieszkania :good:

Opublikowano

hehe też tak myślałem jak przez 3 lata firma wynajmowała mi mieszkanie to był luz, ale jak pojawiła się chęć kupna swojego na kredyt, to mi mina zrzedła-poracha po całości :thumbdown: , ceny 3 pokojowego ok. 70m2 , są porównywalne z wybudowaniem chaty pod Poznaniem ok. 150-160m2.

Opublikowano

Niestety ceny wynajmu pokoju przez ceny mieszkan tez nie sa zbyt fajne. Naszczescie narazie na mieszkoanko mam sponsorow (Rodzicow :polew:)

Dobra czas na male pakowanko i w droge.

Opublikowano

ale teraz jest tendencja spadkowa cen mieszkań .... możecie za jakiś czas się rozglądnąć jak cena osiągnie poziom zadowalający :naughty:

a domek to zawsze domek ale ceny ziemi pod poznaniem zabijają byłem na etapie poszukiwań 2 lata temu a teraz jest jeszcze drożej....

Opublikowano

ale teraz jest tendencja spadkowa cen mieszkań .... możecie za jakiś czas się rozglądnąć jak cena osiągnie poziom zadowalający :naughty:

a domek to zawsze domek ale ceny ziemi pod poznaniem zabijają byłem na etapie poszukiwań 2 lata temu a teraz jest jeszcze drożej....

rzeczywiście spadkowa :naughty: mogę potwierdzić bo ostatnio byłem na ratajach - jedyne 6 tys za m kw :decayed::polew:

Opublikowano

rzeczywiście spadkowa :naughty: mogę potwierdzić bo ostatnio byłem na ratajach - jedyne 6 tys za m kw :decayed::polew:

to nie jest źle jak ja kupowałem mieszkanie to na ratajach cena była 7.4 tys za metr :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________a było to rok temu :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________dodam jeszcze na zachęte że jak ja kupowałem swoje m to metr kosztował w ty bloku 6 tys a teraz sprzedają za 4.8 :gwizdanie: