Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...dziwne mi lepiej jeździ się na 6k... :cool1: , to od czego to może zależeć??

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry wieczor wszustkim :)

no to weekend :kox:

Opublikowano

cześć wojownik :decayed:

Opublikowano

fakt, ruskie niebezpiecznie rosną w siłę i mają trochę imperialistyczne zapędy :thumbdown:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 00:31_________________________________________________

dobranoc wszystkim nieobecnym :cool1:

a obecnym to nie?

no nieobecnym, nikogo nie bylo online w dziale :cool1:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 17:21_________________________________________________

cześć wojownik :decayed:

masz racje, dzisiaj wreszcie zakonczylem pewna batalie :cool1:

Opublikowano

co do marki nie podpowiem, ale wziąłbym 4300K, mam w tej chwili 4300K z jednej strony i 6000K z drugiej i widać różnicę na korzyść 4300

...dziwne mi lepiej jeździ się na 6k... :cool1: , to od czego to może zależeć??

roznica jest tylko w dlugosci fali swietlnej przez co zmienia sie barwa swiatla... z tego co ja wiem :) na allegro maja Philipsy po 80zl/szt ale gwarancja tylko rozruchowa... za to znalazlem jakies badziewia po ok 50zl/szt z gwarancja na 12 m-cy :mysli:

Opublikowano

wyszedłeś zwycięsko z boju??!! :naughty:

Opublikowano

hejka ja w Tbg , miałem upojny wieczór :cool1: ,

upojny?? ja bym wolal miec stosunkowo udany wieczor... :polew:

:decayed::kox:stosunkowo udany wieczor to podstawa :kox:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 17:25_________________________________________________

BTW jakie zarniki sa lepsze?? Philips czy Osram?? ja u siebie mam Philips d2s 35w szkoda ze nie ma napisane jakiej barwy swiatlo ale pewnie 4300k... teraz mysle nad 6000k :) co powiecie? :mysli:

zdecydowanie osram 4300K ew. 6000K[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 17:54_________________________________________________

wyszedłeś zwycięsko z boju??!! :naughty:

:kox: jak zawsze :cool1: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 17:55_________________________________________________

Wbrew pozorom mają dobre warunki socjalne :)

no :cool1: 1 osoba/m2 :polew:

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 17:57_________________________________________________czesc Azunia

Opublikowano

Witam, witam :hi::)

Opublikowano

zdecydowanie osram 4300K ew. 6000K

tylko nie znalazlem nigdzie OSRAM d2s tylko d2r... tez moge takie miec?? :mysli:

Opublikowano

w IC nie ma?

Opublikowano

tam nie jade bo za drogo ;)

Opublikowano

Haj, Musashi to imię kumpla Mitsurugiego z Soul Calibura czy to inna gra albo bajka ?? Ja w SC gram Mitsurugim :) Grywa ktoś może w Gran Turismo 4 na PS2??

Opublikowano

Haj, Musashi to imię kumpla Mitsurugiego z Soul Calibura czy to inna gra albo bajka ?? Ja w SC gram Mitsurugim :) Grywa ktoś może w Gran Turismo 4 na PS2??

nie nie to zupelnie inna bajka

Musashi Miyamoto ori. 宮本武蔵 :kox: :kox: jest japonskim bohaterem narodowym zyl na przelomie XVI i XVII w.

jest tworca szkoly walki dwoma mieczami,

pierwszy pojedynek wygral majac 13 lat, pozniej podrozowal po japoni przewaznie pieszo i szukal draki :cool1:

nigdy nie przegral zadnej walki a udokumentowanych jest... 60 pojedynkow :kox: pomijajac udzial w wielu wojnach....

byl tez filozofem i poeta

aaaaaa i nigdy sie nie podporzadkowal zadnemu szogunowi.zadnemu z ksiazat cale zycie byl wolnym strzelcem

to tak telegraficznie

Opublikowano

TO TAK JAK TY :mysli:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 20:23_________________________________________________odebałem fure od lakiernika i blacharza nie jestem zadowolony :angry:

Opublikowano

odebałem fure od lakiernika i blacharza nie jestem zadowolony :angry:

na czarno Ci jebli?? :decayed: , co sknocili??
Opublikowano

lakiernik to kumpel wię zrobił robote bajka....ale blacharz wyprofilował ten błotnik z falami i na jasnym świetle widać jak cholera :wallbash:

zostawiam jak jest .....poddam ocenie na spocie :gwizdanie:

Opublikowano

madas26, blacharzowi sie należy :baseball:

Opublikowano

madas26, blacharzowi sie należy :baseball:

nie bije się już kiedyś bardzo dużo i nie wychodzi to na zdrowie.... ale z blacharzem zamienie kilka słów...

są jakieś nowe projekty czy się obijata :mysli: Ive z Musashim wybierają czy będzie ankieta??[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 20:50_________________________________________________ciekawe kiedy zminiejszą Ci podpis Azunia :naughty:

Opublikowano

ankieta

Opublikowano

TO TAK JAK TY :mysli:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 20:23_________________________________________________odebałem fure od lakiernika i blacharza nie jestem zadowolony :angry:

a co?????????????? :mysli: