Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A przestrzegali przed 2.5 :>

ale z silnikiem się nic nie dzieje przecież :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taka juz malpia uroda ze tylko dogryzaja :tongue4:

silniczek chodzi jak zegarek :good:

Opublikowano

potwierdzam ladnie, ladnie :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:32_________________________________________________

no kurde w niecale 2 tyg przegub, swiece, zarniki i teraz laczek :kwasny: ciekawe ile jeszcze prezentow chce Niunia na swieta :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:08_________________________________________________musze se jakas druga robote poszukac :polew:

czyli jak z kobitka :decayed:

Opublikowano

Ive Ty na te zarniki od Wąskiego dostales jakas gwarancje? bo na allegro philipsy i osramy sa od 80-100 ale daja tylko gwarancje rozruchowa...

a jak mam kupowac jakies "no name" to se kupie takie po 49 z gwarancja na rok :>[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:33_________________________________________________

potwierdzam ladnie, ladnie :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:32_________________________________________________

no kurde w niecale 2 tyg przegub, swiece, zarniki i teraz laczek :kwasny: ciekawe ile jeszcze prezentow chce Niunia na swieta :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:08_________________________________________________musze se jakas druga robote poszukac :polew:

czyli jak z kobitka :decayed:

no dokladnie :decayed: zawsze jak mi sie pytaja dlaczego nie mam dziewczyny to odpowiadam ze jeszcze mnie nie stac na wszystkie moje zachcianki a co dopiero na czyjes :naughty:

Opublikowano

Taki żarcik na dzień dobry :hi:, i dobrze że chodzi oby jak najdłużej

Opublikowano

na allegro philipsy i osramy sa od 80-100 ale daja tylko gwarancje rozruchowa...

pewnie wypowiem sie stereotypowo, ale z osramami i philipsami to raczej maja tylko wspolny tylko nadruk :gwizdanie: to jak maja dac gwarancje, pewnie zarowka sie zaswieci czyli rozruch jest i po gwaracji, a po tygodniu out :cool1:

Opublikowano

Taki żarcik na dzień dobry :hi:, i dobrze że chodzi oby jak najdłużej

slyszales ile mialem dobrych swiec? jedna z szesciu :decayed: a przy -1 za oknem 2 obroty walu i palil :naughty:

zreszta juz mi jakis mechanior z ASO mowil ze pracuje lepiej niz u jego kumpla z przebiegiem 140kkm :cool1:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:37_________________________________________________

Ive Ty na te zarniki od Wąskiego dostales jakas gwarancje? bo na allegro philipsy i osramy sa od 80-100 ale daja tylko gwarancje rozruchowa...

pewnie wypowiem sie stereotypowo, ale z osramami i philipsami to raczej maja tylko wspolny tylko nadruk :gwizdanie: to jak maja dac gwarancje, pewnie zarowka sie zaswieci czyli rozruch jest i po gwaracji, a po tygodniu out :cool1:

znajomy kupowal na allegro zarniki philipsa dla swojego znajomego i przez pol roku nic nie slyszal zeby padly... :mysli:

Opublikowano

znajomy kupowal na allegro zarniki philipsa dla swojego znajomego i przez pol roku nic nie slyszal zeby padly... :mysli:

ale taka zarowka powinna swiecic kilka lat... wiec, na opinie trzeba jeszcze troche poczekac :gwizdanie:

Opublikowano

Nike 90 zł za szt. i Wąski daje gwarancje na rok

Opublikowano

nike ty nie kupisz tych zarówek jak chcesz to zamienię się z tobą na moje wypasione 2częściowe lamny h7 i po kłopocie

Opublikowano

nike ty nie kupisz tych zarówek jak chcesz to zamienię się z tobą na moje wypasione 2częściowe lamny h7 i po kłopocie

trza bylo szukac fury po lifcie :tongue4:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 12:57_________________________________________________

Nike 90 zł za szt. i Wąski daje gwarancje na rok

z roczna gwarancja znalazlem tez za 50zl :mysli: ale chyba kupie te co Ty... sprawdzone juz :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

z roczna gwarancja znalazlem tez za 50zl :mysli: ale chyba kupie te co Ty... sprawdzone juz :cool1: :gwizdanie:

ja w ogóle nie zwracam uwagi na gwarancje, bo to bez sensu, i tak w większości przypadków jej nie wyegzekwujesz

Opublikowano

ja w ogóle nie zwracam uwagi na gwarancje, bo to bez sensu, i tak w większości przypadków jej nie wyegzekwujesz

ale jak ktos daje gwarancje chocby na rok to mniejsze prawdopodobienstwo ze padna po tygodniu :cool1:

Opublikowano

nie tak prosto. jezeli ktos ma sklep w allegro. i pare tys. komentarzy nie bedzie robil sobie siary tylko wymieni. komentarza nie musisz wystawiac od razu po tranzakcji. tylko poczekac, do ew. koniecznosci wyegzekfowania gwarancji.

jezeli zaznacza gwarancja rozruchowa - w domysle tzn ze nie bierze odpowiedzialnosci.[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 13:13_________________________________________________hej vario-t :cool1::naughty:

Opublikowano

no dokładnie z tymi żarnikami tak już jest firma osram i philips juz dawno nie istnieją to chiny robią jeszcze z ich nazwą :tongue4::polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 16:07_________________________________________________aaaa wróciłem właśnie z King Crossa i mówie Wam masakra jeździłem 15 min po -2 i udało się cudem zaparkować bo na 1 nie ma mowy....ciekawe jak będzie za tydzień :mysli:

Opublikowano

no dokładnie z tymi żarnikami tak już jest firma osram i philips juz dawno nie istnieją to chiny robią jeszcze z ich nazwą :tongue4::polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 16:07_________________________________________________aaaa wróciłem właśnie z King Crossa i mówie Wam masakra jeździłem 15 min po -2 i udało się cudem zaparkować bo na 1 nie ma mowy....ciekawe jak będzie za tydzień :mysli:

no to trzeba wymyslec plan awaryjny :mysli::confused4:

Opublikowano

no fajnie byłoby żeby ktoś jutro odwiedził KC ok 15 -16 bo może w niedziele juz nie będzie takiego sajgonu z parkingiem :mysli:

Opublikowano

Ja byłem w Media w M1 i tylko na strzeżonym było trochę miejsca, ludzi tyle, że masakra.[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 16:15_________________________________________________Witajcie ludki, musiałem przeczytać 5 stronek, co do M1 to z chęcią wpadnę i oblukam co tam słychać. Właśnie się zastanawiam nad prezentem dla mojej A4, myślę o dystansach na tył i fajnym BRA made in UK, ale cały interes to prawie 700 PLNów więc dostanie tylko jeden. Kiepska pogoda dzisiaj i asfalt śliski :)

Opublikowano

a może św Jerzy? :decayed: bo niedziela i centra handlowe to naprawdę masakra :no: wczoraj słuchałem w radio, że 20 minut trwał wyjazd z Pestki i Plazy... :kwasny: