Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodatkowo, gdyby jakims cudem spadł śnieg to na tym parkingu mielibyśmy sporo zabawy,

Honde spotuje w parku golęcińskim, na przeciw Woja, a ja myslałem o samej Rusałce

aaa juz wiem gdzie.. ale chyba lepszy pomysl bedzie jakies KFC :decayed: na sama mysl jestem glodny :kox:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja bym był za czymś bliżej centrum jednak, bo będę jechać najprawdopodobniej prosto ze Ślesina i bym musiał cały Pzn przejechać do Rusałki :disgust:

Opublikowano

ja proponuje zobaczyc w niedziele jak bedzie w KC na -2 i wtedy najwyzej wybierzemy opcje zastepcza jak bedzie za malo miejsca...

ale jako wariant zastepczy proponowalbym albo kfc kolo selgrosu albo maca na zegrzu :good:

Opublikowano

nawet na parkingu Selgrosu można zostawić auta jak by nie było miejsca przy KFC :mysli:

Opublikowano

nawet na parkingu Selgrosu można zostawić auta jak by nie było miejsca przy KFC :mysli:

moze w niedziele nie bedzie sciskow :mysli:

Opublikowano

tez o tym juz pisalem :)

Opublikowano

no to widze że pomysł może być więc co? zostaje??

Opublikowano

ja bym proponowal spotkac sie kolo selgrosu jak nie bedzie miejsca w KC na -2 :mysli:

Opublikowano

ja bym proponowal spotkac sie kolo selgrosu jak nie bedzie miejsca w KC na -2 :mysli:

jestem za a nawet przeciw :tongue4:

a tak poważnie to jest dobre wyjście :naughty:

Opublikowano

już :decayed:

a co do miejsca to wydaje mi się, że nie ma co marzyć o miejscu w KC w niedziele po południu... to już będzie 10 dni do świąt przecież... lepiej od razu się umówić nawet i przy Selgrosie :good:

Opublikowano

już :decayed:

a co do miejsca to wydaje mi się, że nie ma co marzyć o miejscu w KC w niedziele po południu... to już będzie 10 dni do świąt przecież... lepiej od razu się umówić nawet i przy Selgrosie :good:

tylko KC plust taki ze mozna postac przy furkach troche i nie zmarznac... jak pojedziemy do selgrosu to od razu trzeba bedzie zwiac do KFC :>

Opublikowano

ciepłe kurty i pooglądamy trochę :naughty: bo ja jeszcze żadnej na żywo nie widziałem... :rolleyes:

Opublikowano

ciepłe kurty i pooglądamy trochę :naughty: bo ja jeszcze żadnej na żywo nie widziałem... :rolleyes:

jak to :shocked: nigdy audi nie widziałeś :shocked::tongue4::polew:

Opublikowano

to my pojdziemy jesc a Ty poogladasz i popstrykasz foty :>

Opublikowano

jak to :shocked: nigdy audi nie widziałeś :shocked::tongue4::polew:

no tak wyszło... zawsze otwieram z pilota i po dźwięku szukam z zamkniętymi oczami do auta i dopiero później otwieram no i jade... :embarrassed:

Opublikowano

a my w tym czasie zamówimy coś dla Ciebie Piechol :tongue4:

Opublikowano

humor dopisuje widzę :wink4: prawidłowo :good:

Opublikowano

Cześć wszystkim!Dołączę się do tematu o miejscu na spocik. Pól godziny temu na -1 w KC nie było najgorzej a na -2 jeszcze lepiej, sam bym nie uwierzył jak bym nie zobaczył. Więc jest nadzieja

Opublikowano

oooo to nieźle ..... :shocked:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 19:43_________________________________________________

humor dopisuje widzę :wink4: prawidłowo :good:

humorek jest zawsze nie ma co....widze że tez wesoły chłopak jesteś :naughty:

wczoraj był jakiś duży wypadek pod Ślesinem słuchałem w radio :no:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 19:45_________________________________________________sory w piątek to było :wink4: