Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stacje z zarciem, mamy np. na hetmanskiej przy skrzyzowaniu z 28 czerwca oraz przy rondzie zegrze.

Racja, Hetmańska, Żegrze czy R. Starołęka to w promieniu 10 km od Antoninka, no problem 4 me.

Siemka

stacja z zarciem jest tez kolo makro-Shell + Mcdonald lub vis a vis plazy jest BP i KFC :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

stacje z zarciem, mamy np. na hetmanskiej przy skrzyzowaniu z 28 czerwca oraz przy rondzie zegrze.

Racja, Hetmańska, Żegrze czy R. Starołęka to w promieniu 10 km od Antoninka, no problem 4 me.

Siemka

stacja z zarciem jest tez kolo makro-Shell + Mcdonald lub vis a vis plazy jest BP i KFC :)

a jezeli beda korki w sasiedztwie plazy? :mysli:

Opublikowano

Siemka

najlepiej hetmanska a 28 czerwca, bo bede mieć blisko do domu :polew:

Opublikowano

Siemka

korki moga byc wszedzie... na starolece jest selgros tez moze byc tlok

kolo Mc donalda na rolnej nie ma duzego parkingu a co do ronda zegrze to nie za bardzo kojarze jak tam jest-zadko tam bywam :)

Opublikowano

a co do ronda zegrze to nie za bardzo kojarze jak tam jest-zadko tam bywam :)

przy rondzie zegrze jest stacja BP a przy niej mcdonald albo kfc nie pamietam dokladnie

Opublikowano

witka śpiochy :decayed:

Opublikowano

witka śpiochy :decayed:

masakra nie? :decayed::wink4:

dzien doberek :)

Opublikowano

i co z tym miejscem spota? mi tam przy Hetmańskiej by w sumie pasowało :) a w Browarze nie da rady się ulokować? :mysli:

Opublikowano

czesc wszystkim :hi:

i co z tym miejscem spota? mi tam przy Hetmańskiej by w sumie pasowało :) a w Browarze nie da rady się ulokować? :mysli:

w browarze?? tam beda pielgrzymki wieksze niz do czestochowy... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 10:58_________________________________________________w dodatku maja platny parking :kwasny:

Opublikowano

zdrastwujcie !

a może swarzędz - BP + McDonald z miejscami siedzącymi

Opublikowano

no to do d*py, szukamy dalej :wink4:

Opublikowano

ja bede namawiac do zegrza. mam propozcje. gdyby moc policzy ilosc miejsc w mcdonaldzie w swarzedzu. ja postaram sie zerknac na zegrzu i hetmanskiej

Opublikowano

zdrastwujcie !

a może swarzędz - BP + McDonald z miejscami siedzącymi

osobiscie zamiast Mc wole KFC... KFC jest kawalek dalej w ETC ale tam tez moga byc tlumy wiary... :kwasny:

przy KFC vis a vis Plazy jest duzy parking od strony os. Zwyciestwa ktory zazwyczaj jest pusty...

mozna jeszcze pomyslec o parkungu w selgrosie na tylach stacji-tam tez zazwyczaj jest miejsca do oporu i KFC :mysli:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 11:14_________________________________________________

ja bede namawiac do zegrza. mam propozcje. gdyby moc policzy ilosc miejsc w mcdonaldzie w swarzedzu. ja postaram sie zerknac na zegrzu i hetmanskiej

kto tamtedy przelatuje codziennie? czyzby vario-t...? :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 11:15_________________________________________________a na hetmanskiej maly jest ten Mcdonald... 14.12 pewnie bedzie ostatnim spotem przed swietami ale mam propozycje :)

co powiecie na samochodowa pasterke na jakims parkingu?? oczywiscie jak snieg spadnie :naughty:

Opublikowano

bless alles :naughty:

Opublikowano

Nike, mieszkam 4 km od Swarzędza i MC, racja prawktycznie codziennie nie licząc weekendów tamtędy śmigam. Żegrze też mi pasito, nie jestem wybredny, dzisiaj dam znać ile miejsc w Mc w Swarzędzu przy BP.

Opublikowano

Witka!

A ja mam dosc ciekawe miejsce!!! Ale nie powiem :polew: :polew:

No ok,

co powiecie na ... Rusałkę? tam jest duży parking i lokal [niedaleko głównej plaży] , co prawda lekka mordownia ale napewno nie bedzie tłumów i do pogadania przy herbatce ideał...

Opublikowano

Witka!

No ok,

co powiecie na ... Rusałkę? tam jest duży parking i lokal [niedaleko głównej plaży] , co prawda lekka mordownia ale napewno nie bedzie tłumów i do pogadania przy herbatce ideał...

zapewne nalezaloby jakis oręż zabrac?? :mysli::evil::kox:

Opublikowano

Witka!

No ok,

HTP (honda team poznan) tam spotuje... ale ta knajpa to jak bar mleczny 15 lat temu ;)

Opublikowano

Dodatkowo, gdyby jakims cudem spadł śnieg to na tym parkingu mielibyśmy sporo zabawy,

Honde spotuje w parku golęcińskim, na przeciw Woja, a ja myslałem o samej Rusałce

Opublikowano

Witka!

No ok,

HTP (honda team poznan) tam spotuje... ale ta knajpa to jak bar mleczny 15 lat temu ;)

no to cool klimat, trzebaby skołowac fiaty i maluchy na spota :cool1::kox: