nike21 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 siema nygusy dzieki za spota co niektórzy pewno juz bronka obalaja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a Ty dopiero teraz w domu? ja juz po kolacji i drugiego koncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 dzięki za spocik do następnego ładną masz tą furmankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 a ja dopiero dotarłem musiałem po żonke skoczyć i trochu sie zeszło :wallbash:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 21:39_________________________________________________ale kużwa mrozi trochu pokazało mi -15 jak jechałem teraz do chaty :mysli:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 21:40_________________________________________________ Aaa, racja, dziwnie dobrze jechało auto, odelżone z błota i lodu a ładnie maszynka idzie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 od jutra mrozy mają opuścić nasz rewir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 od jutra mrozy mają opuścić nasz rewir to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja nie lubię za bardzo zimy .. ale jak jest śnieg to jest klimat ... ale nie za długo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 dzięki za spocik do następnego ładną masz tą furmankę będe na pewno thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wentyl jakoś idzie fura ale trzeba ostrożnie z gazem bo można przesadzić na łuku i krawężnik w najlepszym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wentyl jakoś idzie fura ale trzeba ostrożnie z gazem bo można przesadzić na łuku i krawężnik w najlepszym przypadku wiem o tym teraz czekam aż ja pomalujesz i gwint założysz moim zdaniem bedzie ciekawie wygłądać i ładne alu i :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 zawijam spac... jutro o 5 musze podniesc doope... narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 no felgi Vario musisz zmienić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 nike siemka fele chyba 15'' felg jest od groma w 18'' w dobrej cenie ale niestety koszt opon jest kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to prawda te opony to masakra ... droższe od felg często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dobra, kończę powoli, "100 ways to die" leci na polsat play, pooglądam sobie - śpijta dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja też chyba zaraz uciekam ... tylko że spać mi się nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 nikuś śniegu nie miałem na aucie ale na progach miales czarne bloto posniegowe i to rozrzuciles po parkingu [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 21:29_________________________________________________ Dzieki za spota, było [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 20:42_________________________________________________a i dzieki za pomoc z klimatronikiem poszukaj na forum też ... pewnie coś tam jest o podobnym problemie ... do następnego spota oki dzieki a co masz z klimatronikiem? no nie grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 szukałeś Wicek na forum ?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 22:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t43497.0.html;highlight=klimatyzacja+nie+grzeje zobacz tu może akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 zaraz Ci da padaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 szukałeś Wicek na forum ?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 22:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t43497.0.html;highlight=klimatyzacja+nie+grzeje zobacz tu może akurat to bedzie to jutro tam zajrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wicek ---> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_brak_ogrzewania-t107944.0.html;topicseen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi